پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸

مدیرکل کمیته امداد گیلان:

۱۳۸۵ یتیم فاقد مسکن در گیلان/۱۸۰ واحد در دست ساخت است

۱۳۸۵ یتیم فاقد مسکن در گیلان/۱۸۰ واحد در دست ساخت است

رشت- مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه هزار و ۳۸۵ یتیم تحت پوشش این نهاد فاقد مسکن هستند، گفت: ۸۵ واحد مسکونی برای ایتام و محسنین ساخته شده و ۱۸۰ واحد نیز در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه توجه ایتام و فرزندان محسنین از مهم ترین برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی است، اظهار کرد: این توجه و حمایت با حضور و مشارکت خیران و نیکوکاران انجام می شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تنها نیاز ایتام و فرزندان محسنین مالی نیست بلکه آنها در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و مشاوره نیز نیازهایی دارند که باید به آن توجه شود، افزود: در مجموع ۸۱۸۴ یتیم و فرزند محسنین تحت پوشش کمیته امداد استان گیلان هستند که توسط ۱۹ هزار و ۵۷۵ حامی، حمایت‌های لازم از آنها می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۶۷ هزار فرزند محسنین فاقد حامی هستند، گفت: در سه‌ماهه نخست امسال حامیان و نیکوکاران بیش از هفت میلیارد و ۱۰۴ میلیون تومان به ایتام و محسنین کمک شده است.

افزایش ۱۱۷ درصدی کمک حامیان و نیکوکاران گیلانی

وی با بیان اینکه این میزان در مقایسه با سال گذشته ۱۱۷ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: ۹۸ نفر از ایتام دارای بیماری صعب العلاج بوده و نیازمند حمایت بیشتر حامیان و نیکوکاران عزیز هستند.

اهرابی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳۸۵ یتم فاقد مسکن هستند، ساخت مسکن برای ایتام و فرزندان محسنین را یکی دیگر از اقدامات حمایتی این نهاد عنوان و بیان کرد: ۸۵ واحد مسکونی برای ایتام و محسنین ساخته شده و ۱۸۰ واحد نیز در دست ساخت است.

گفتنی است نیکوکاران عزیز می‌توانند از طریق شماره‌گیری کد *۸۸۷۷*۰۱۳# ویا با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir و portal.mohsenin.ir از ایتام و محسنین حمایت کنند.

کد خبر 4673025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha