واکنش حماس به سفر هیأت رسانه‌ای کشورهای عربی به تل‌آویو

واکنش حماس به سفر هیأت رسانه‌ای کشورهای عربی به تل‌آویو

جنبش مقاومت اسلامی حماس سفر هیأت رسانه‌ای از کشورهای عربی به مناطق اشغالی به دعوت رسمی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، جنبش حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که سفر هیأت رسانه‌ای عربی به رژیم صهیونیستی، خنجری از پشت به ملت فلسطین است.

حماس تصریح کرد: این سفر نشانه خطرناکی مبنی بر شتاب یافتن روند عادی سازی روابط با دشمن و تلاش برای تعدی به حقوق ملت فلسطین است.

این جنبش افزود: چنین سفرها و اشکال عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، پیامدهای خطرناکی برای حقوق فلسطینیان داشته و اشغالگران را به ارتکاب جنایات بیشتر و نقض حقوق ملت ما تشویق می‌کند.

منابع صهیونیستی پیشتر گزارش داده بودند به زودی تیمی از فعالان رسانه‌ای و وبلاگ‌نویسان عرب به ویژه از کشورهای عربستان و امارات به فلسطین اشغالی سفر خواهند کرد.

کد خبر 4674329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha