پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹

امام جمعه رفسنجان:

رفسنجان در برخی شاخص‌ها از شهرهای جنوبی استان کرمان پایین‌تر است

رفسنجان در برخی شاخص‌ها از شهرهای جنوبی استان کرمان پایین‌تر است

رفسنجان- امام جمعه رفسنجان تاکید کرد: شهرستان رفسنجان در برخی شاخص‌ها از بعضی شهرستانهای جنوبی استان کرمان نیز وضعیت بدتری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس رمضانی‌پور ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت چهلمین سال اولین اقامه نماز جمعه در کشور اظهار داشت: در کشور ۹۰۰ جایگاه اقامه نماز جمعه وجود دارد و رفسنجان جز اولین شهرهایی است که از اول انقلاب نماز جمعه در آن اقامه شده است.

وی با بیان اینکه سهم نماز جمعه رفسنجان در بخش‌های فرهنگی و مذهبی خیلی خوب است، افزود: باید جوانان را که قلب آماده و روح بلندی دارند را قبل از آنکه دشمن و فضای مسموم مجازی بخواهد به سراغ‌شان برود به معنویات و تقوا گرایش دهیم.

امام جمعه رفسنجان با اشاره به اینکه اولین موقوفه نماز در رفسنجان سال گذشته رقم خورد، ادامه داد: امسال شش میلیون تومان از محل این موقوفه وقف نماز شد و باید فرهنگ‌سازی شو وقف نماز بیشتر شود.

رمضانی پور به موضوعات مراجعه به دفتر امام جمعه اشاره و بیان کرد: مسائل بیکاری و مشکلات اقتصادی و کمبود آب در شهرها و روستاها از مطالبات مردم است.

وی ادامه داد: همان‌طور که دولت در بخش برق اعتبار می‌گذارد باید در حوزه آب هم اعتباراتی بگذارد چرا که تابستان سختی برای مردم شهر و روستاها در حال سپری شدن است.

امام جمعه رفسنجان در ادامه اظهار کرد: قرار است مجتمع مس ۸۰۰ نیرو در مردادماه و دی ماه امسال جذب کند که امیدواریم در این راستا اندکی از مشکل بیکاری شهرمان کاسته شود و جوانان واجد شرایط شاغل شوند.

رمضانی پور به مناسک بزرگ حج اشاره و تصریح کرد: امسال زائران رفسنجانی هر کدام برای یک شهید طوافی انجام می‌دهند تا تمام شهدای شهرستان از ثواب یک عمره فیض ببرند بنده هم به نیابت از تمام شهدای شهرستان یک عمره انجام می‌دهم.

وی افزود: شاخص‌های رفسنجان در خیلی جاها پایین است به طور مثال ما ۱۰ مدرسه تخریبی داریم و همچنین سرانه آموزش و پرورش کم است، در بسیاری از مدارس از والدین تقاضای کمک به مدرسه می‌شود که با توجه به نداشتن سرانه آموزش و پرورش این خواسته‌ها مطرح می‌شود.

وی گفت: اگر چه خیران کارهای بزرگی در شهرستان انجام می‌دهند اما رفسنجان در برخی شاخص‌ها از بعضی شهرستان‌های جنوبی وضعیت بدتری دارد.

امام جمعه رفسنجان در خصوص تقاضای امام جمعه برای کنارگیری تصریح کرد: بنده تقاضایم را دادم اما از سوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور فعلاً بنا بر ماندن است.

وی از صرف هزینه هشت میلیاردتومانی تا اول تیرماه امسال از ابتدای شروع ساخت خبر داد و گفت: تمام اسناد ساخت مصلی موجود است و تمام چک‌های صادره برای هزینه‌ها به امضای دو نفر از سه نفر رسیده ضمن اینکه برای ساخت مصلی تمام مسئولان وقت ۱۰۰ درصد موافق بودند.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: شبستان مصلای بزرگ امام خامنه‌ای ۳۰ هزار نفر گنجایش دارد و در حال حاضر در محل فعلی اقامه نماز حضور گسترده مردم موجب شده بعد از مرکز استان تعداد نمازگزاران از رفسنجان باشد.

رمضانی پور به مشکلات شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: در شهرستان بزرگی مانند رفسنجان نمی‌بایست رئیس تعزیرات نداشته باشیم و این همه پرونده روی هم انباشته شود.

وی خدمت خالصانه مسئولان به مردم را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: حتی اگر مسئولی نمی‌تواند کاری انجام دهد لااقل پای درد و دل مردم بنشیند جوانان نباید سرخورده شوند و با این بی‌توجهی‌ها از معنویات، نماز جمعه و اجتماعات دوری کنند.

امام جمعه رفسنجان در خصوص موضوع حجاب نیز توضیح داد: در رفسنجان به طور عام وضعیت حجاب خوب است اما همان میزان کم بدحجابی و بی‌حجابی زیبنده این شهر نیست بعضی از جاها مظاهر بدی دارد که امر به معروف و نهی از منکر در اینجا بر همه واجب است.

رمضانی‌پور از اینکه نیروی بومی برای فرمانداری رفسنجان انتخاب شده ابراز رضایت کرد و تأکید کرد: من بر خود واجب می‌دانم از فرماندار حمایت کنم.

کد خبر 4675730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha