۸ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۲۲

با موافقت نمایندگان؛

طرح اصلاح قانون حمایت از اشتغال پایدار، فوریتی شد

طرح اصلاح قانون حمایت از اشتغال پایدار، فوریتی شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی یک فوریت طرح اصلاح قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را به تصویب رساندند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی یک فوریت طرح اصلاح قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری در دستور کار قرار گرفت.

غلامرضا کاتب نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حمایت از اشتغال روستاییان و عشایر تأکید کرد و گفت: قوانین موجود به درستی اجرا نمی‌شود و نیاز به اصلاح دارد.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با این طرح، گفت: یک و نیم میلیارد دلار سال گذشته به اشتغال روستایی اختصاص یافت. دست‌اندرکاران اجرای این قانون، چندین‌بار به کمیسیون برنامه آمدند اما نتوانستند گزارش دقیقی از عملکرد خود ارائه کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: علاوه بر این، طبق تبصره ۱۸ بودجه سال ۹۷، باید ۱.۲ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به وام‌های اشتغال اختصاص می‌یافت. اولین تخصیص این اعتبار در تاریخ ۲۷ اسفند سال ۹۷ بوده است یعنی دو روز مانده به پایان سال ۹۷.

حاجی دلیگانی افزود: طبق گزارش وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، حتی یک فقره وام از این محل، به نیازمندان تسهیلات داده نشده است.

وی با بیان اینکه مشکل کشور مدیریتی است، تصریح کرد: اگر همه جلسات هفتگی را تعطیل کنیم و به جای آن، جلسات کمیسیون‌ها را به نظارت بر اجرای قوانین اختصاص دهیم، کارها پیش می‌رود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با انتقاد از تغییرات در قانون بودجه سال ۹۸، گفت: در قانون بودجه سال ۹۸ مقرر شد که ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار به قیر رایگان اختصاص یابد اما دولت تنها ۲۰۰۰ میلیارد تومان از این محل اختصاص داد.

در پایان نمایندگان با ۱۲۶ رأی موافق، ۲۹ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در مجلس، یک فوریت طرح اصلاح قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را به تصویب رساندند.

در صورت تصویب نهایی این طرح دولت موظف به ایجاد حداقل ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در ۱۰ هزار روستا از طریق شورای عالی اشتغال و با کمک نهادهای غیردولتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی(ره)خواهد شد.

همچنین سازوکارهایی برای پرداخت وام از محل صندوق توسعه ملی و بانک‌ها پیش بینی شده است.

کد خبر 4679982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha