پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۱۶

در قالب یک تفاهم نامه اجرایی می شود؛

توسعه همکاری علمی دانشگاه خوارزمی و نیروی انتظامی

توسعه همکاری علمی دانشگاه خوارزمی و نیروی انتظامی

دانشگاه خوارزمی و نیروی انتظامی استان البرز در زمینه های علمی، پژوهشی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و مشاوره در قالب یک تفاهم نامه همکاری می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل  از دانشگاه خوارزمی، جلسه‌ای با حضور عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی و سردار محمدیان فرمانده نیروی انتظامی استان البرز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

حبیبی به معرفی دانشگاه خوارزمی در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی پرداخت و از آمادگی دانشگاه خوارزمی برای همکاری‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و مشاوره با مجموعه نیروی انتظامی استان البرز خبر داد.

رئیس دانشگاه خوارزمی به مشکلات پیرامونی دانشگاه خوارزمی در حوزه های حمل و نقل اشاره کرد و بهره برداری از ایستگاه مترو این منطقه را بسیار مهم دانست.

 وی موضوعات اجتماعی منطقه را از اولویت های مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خواستار یاری دستگاه‌های اجرایی استان در این خصوص شد.

سردار محمدیان فرمانده نیروی انتظامی استان البرز نیز آمادگی خود و مجموعه نیروی انتظامی استان را با همه توان پژوهشی و عملیاتی خود برای هرگونه همکاری با دانشگاه خوارزمی اعلام کرد.

در انتها مقرر شد تیمی مشترک بین دانشگاه و نیروی انتظامی استان البرز تفاهم نامه موجود بین دو طرف را به شکل عملیاتی و اجرایی فعال کند.

کد خبر 4680243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha