پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷

بسیج دانشکده حقوق دانشگاه تهران:

با عاملان جذب افراد مسئله‌دار در دانشگاه تهران برخورد قاطع شود

با عاملان جذب افراد مسئله‌دار در دانشگاه تهران برخورد قاطع شود

بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، خواستار برخورد قاطعانه با عاملان جذب افراد مسئله‌دار در این دانشگاه شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار برخورد قاطعانه این هیئت با عاملان جذب یکی اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد.

در این نامه اشاره شده است که این فرد به ارائه مطلب برای یک سایت ضد انقلاب، ارتباط با عوامل اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی، ویراستاری مجموعه مقالات ضد ایرانی و حضور ثابت در شبکه های ضد انقلاب به عنوان تحلیل گر پرداخته است.

بسیج دانشجویی در این نامه یادآور شده است: «در صورتی که بسیاری از افراد متخصص و تحصیلکرده از همین دانشکده صلاحیت بیشتری برای جذب دارند، اما با این وجود بنا بر شواهد، عزم راسخی برای جذب این فرد شکل گرفته است؛ در حالی که توجه به یکی از موارد ذکر شده برای اثبات شبهه دار بودن این فرد کافیست.

علاوه بر دعوت هدفمند از او به عنوان سخنران در دانشکده، جای سوال است که مسئولان با چه منطقی خود را موظف دانسته اند که جوابیه این فرد به سایتی که درباره اش مطلب نوشته را در سایت رسمی دانشکده منتشر کنند؟

رضوان طلب به عنوان دبیر هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، در تاریخ ۲۱ فروردین ماه ۹۸ با موضع قاطع بیان کرده است که این فرد اجازه فعالیت در دانشگاه تهران را ندارد و باید از جذب ایشان تا قبل از صدور تاییدیه، خودداری شود.

علی هذا از اعضای هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستاریم با توجه به موارد ذکر شده و اصل مقاله که به پیوست ارائه می‌شود، اقدامی قاطع در پاسخ به افرادی که بدون هماهنگی‌های لازم و خودسرانه تصمیم به جذب افراد شبهه‌دار در مهمترین مرکز تدریس علم سیاست کشور کرده اند، صورت پذیرد.»

کد خبر 4680444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha