به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، برخی منابع خبری اعلام کردند که هیات عالی انتخابات تونس پیشنهاد تعویق انتخابات پارلمانی را داده است.
شایان ذکر است که ساعاتی پس از مرگ الباجی قائد السبسی رئیس جمهور فقید تونس، هیات عالی انتخابات موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور را ۱۵ سپتامبر اعلام کرد. انتخابات پارلمانی تونس قرار است که در ششم اکتبر ۲۰۱۹ برگزار شود.
گفتنی است که «راشد الغنوشی» رئیس حزب النهضه تونس رسما برای انتخابات پارلمانی این کشور نامزد شده است.
وی در اظهاراتی مطبوعاتی پس از ارائه مدارک کاندیداتوری خود به کمیته انتخابات در تونس گفت:ما مسیر الباجی السبسی را ادامه می دهیم. در این مسیر که الباجی السبسی سیاست توافق را مطرح کرد، تونس به دستاوردهای گسترده ای دست یافت.
وی خاطرنشان کرد که کاندیداتوری شخصیتهای بزرگ در انتخابات می تواند مشوقی برای مردم برای مشارکت در انتخابات باشد.
الغنوشی توضیح داد که جنبش النهضه طی دو روز آتی موضع خود در قبال انتخابات ریاست جمهوری را اعلام خواهد کرد؛ یا شخصی از داخل حزب نامزد خواهد شد و یا آنکه النهضه از نامزدی خارج از حزب حمایت خواهد کرد.
از سوی دیگر حافظ السبسی پسر الباجی قائد السبسی و مدیر دفتر اجرایی حزب نداء تونس اعلام کرد که برای انتخابات کاندید نخواهد شد.
وی اما در خصوص انتخابات ریاست جمهوری گفت: حزب نداء تونس یک نامزد خواهد داشت و این فرد طبق معیارهای مشخص و با توجه به شایستگی های خود نامزد حزب رییس جمهور فقید خواهد شد.
نظر شما