پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۸

در گفتگو با مهر اعلام شد

اجرای ۲۳ پروژه دولت الکترونیک تا سال ۹۹/رشد ۸۹ درصدی خدمات آنلاین

اجرای ۲۳ پروژه دولت الکترونیک تا سال ۹۹/رشد ۸۹ درصدی خدمات آنلاین

رئیس امور توسعه دولت الکترونیک سازمان اداری با اشاره به رشد ۸۹ درصدی ارائه خدمات آنلاین دولتی گفت: ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک برای دستگاه های مختلف تا سال ۹۹ اجرایی می شود.

شراره بخت‌جو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص میزان پیشرفت دولت الکترونیک، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی سازمان ملل در حوزه دولت الکترونیک برای سال ۲۰۱۶، رتبه ما ۱۰۶ بود و این عدد در سال ۲۰۱۸، با ۲۰رتبه ارتقا ۸۶ شد.

رئیس امور توسعه دولت الکترونیک سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در این ارزیابی، بیشترین رشد نیز مربوط به رشد ۸۹ درصدی در ارائه خدمات آنلاین بود که گویای رشد خوب در حوزه دولت الکترونیک است.

وی ادامه داد: دستگاه ها اکثرا به تنهایی خدمات را الکترونیکی و خدمات خوبی ارائه کرده اند و سامانه‌هایی را راه‌اندازی کردند.

ارتباط بین‌دستگاهی باید افزایش یابد

بخت‌جو تصریح کرد: منتهی ارتباط بین دستگاهی،  تبادل اطلاعات و استعلامات بین دستگاه‌ها باید افزایش یابد.

وی تاکید کرد: در صورت تحقق این موضوع، یک دولت الکترونیک یک پارچه و جامع خواهیم داشت که البته هدف هم‌ همین است.

ابلاغ ۲۳ پروژه اولویت‌دار به دستگاه‌ها

این مقام مسئول اظهار داشت: در این زمینه ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک به دستگاه‌ها ابلاغ شده است؛ از جمله این پروژه‌ها می‌توان به مالیات الکترونیک، سلامت الکترونیک امضای الکترونیک و هویت هوشمند اشخاص حقیقی حقوقی اشاره کرد.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این پروژه‌ها باید تا سال ۹۹‌ یا به طور کامل یا بخش عمده ها انها اجرا شود.  

بخت‌جو تاکید کرد: در صورت تحقق این پروژه‌ها نه تنها مشکلات مردم حل می شود بلکه گام های بیشتر در راستای تحقق دولت الکترونیک برداشته می شود.

تشکیل کارگروه ۴ نفره  برای رصد اقدامات

وی با بیان اینکه کارگروه چهار نفره‌ای برای رصد اقدامات تشکیل شده است، گفت: این کارگروه متشکل از روسای سازمان ادرای و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و زیر نظر معاون اول رئیس جمهور است.

بخت‌جو افزود: چالش ها و راهکارها به این کارگروه منتقل می‌شود تا از این طریق مشکلات اجرایی پروژه ها حل شود.

کد خبر 4681085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha