پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۰۶

نماینده مردم زنجان و طارم در خانه ملت:

وجود نیروهای امدادی، سربلندی را برای کشور به همراه دارد

وجود نیروهای امدادی، سربلندی را برای کشور به همراه دارد

زنجان-نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: وجود نیروهای امدادی، سربلندی را برای کشور به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی وقف‌چی ظهر چهارشنبه در آیین اختتامیه اردوی منطقه‌ای نشاط و امید شمالگان جمعیت هلال‌احمر که در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، بابیان اینکه خدمتی که هلال‌احمری‌ها به جامعه انجام می‌دهند، ستودنی است، افزود: گام‌هایی که فعالان این عرصه در جامعه برمی‌دارند، سرشار از سربلندی، نشاط، ازخودگذشتگی و ... است.

وی با یادآوری اینکه اگر بخواهیم ارزشمندی کشوری را در بخش‌های مختلف ارزیابی کنیم، باید به تعداد نفراتی که در عرصه فعالیت‌های داوطلبانه ارائه خدمت می‌کنند، نگاه کنیم، تصریح کرد: کار کردن در فضایی که نیروهای داوطلب جمعیت هلال‌احمر فعالیت می‌کنند، آرزوی هر ایرانی است؛ چراکه این افراد خالصانه‌ترین خدمت را به جامعه ارائه می‌دهند.

این نماینده مجلس در ادامه بابیان اینکه زنجان جزو مناطقی است که مردمان این دیار فداکاری‌های زیادی را در عرصه‌های مختلف انجام داده است، ادامه داد: وجود شاخص‌هایی چون مردان نمکی که قدمتی بیش از ۱۳۰۰ سال قبل از اروپا دارد، حاکی از آن است که ما از فرهنگ غنی و پرافتخاری برخوردار هستیم که باید از این ظرفیت برای توسعه در بخش‌های مختلف استفاده کنیم.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه زنجان درزمینه‌های مختلف ازجمله صنعت فرش‌بافی و تجارت در این زمینه بیش از نیم قرن سابقه داشته و به جرأت می‌توان گفت که بهترین نوع فرش ابریشم را تولید می‌کند، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که معتقدیم در برهه کنونی باید به جد دنبال شود، بحث تشکیل وزارت میراث فرهنگی است.

وی در خصوص تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: تشکیل این وزارتخانه از آن‌جهت حائز اهمیت است که با اقدامات چشم‌گیر در این زمینه می‌توان توانمندی‌های کشور را در حوزه گردشگری که به‌واسطه تبلیغات منفی بدخواهان مغفول مانده است، به منصه ظهور گذاشت، لذا امروز باید تلاش کنیم تا در حوزه فرهنگی گام‌های بلندتری نسبت به گذشته برداریم.

وقف‌چی با تأکید بر اینکه یکی از بندهای مهم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نگاه جدی به جوانان است، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم با جراحی اقتصادی روی پای خودمان بایستیم، باید به جوانان و منابع داخلی بیش از گذشته تکیه کنیم.

کد خبر 4681662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha