به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، " قربانقلی بردی محمدف"،رئیس جمهوری ترکمنستان،دیروز احمد رحمانف، وزیر کشور را به علت بی کفایتی برکنار کرد.
بر اساس گزارش تلویزیون دولتی ترکمستان، محمدف، رحمانف را به ارتکاب اشتباهات بزرگ و ثبات نداشتن در انجام وظایف متهم کرد.
"بردی محمدف" در حضور اعضای کابینه و رئیس پارلمان خطاب به "رحمانف" گفته است که پرونده کاملی همراه با مدرک علیه وی دارد و می تواند با افشای این مدارک، رحمانف را رسوا کند.
"بردی محمدف" بعد از مرگ " سفر مراد نیازف"- اولین رهبر بعد از فروپاشی شوروی سابق که خود را رئیس جمهور مادام العمرخوانده بود- در فوریه 2007 به قدرت رسید؛ وی پیش از این در کابینه نیازف خدمت می کرد.
برگزاری تظاهرات در قرقیزستان
قرقیزستان روز گذشته شاهد تظاهرات شماری از شهروندان این کشور بود که خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری شدند.
به گزارش مهر به نقل از فرانس پرس، روزگذشته نزدیک به 15 هزار تن از مردم قرقیزستان در شمال این کشور در تظاهراتی خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام ریاست جمهورسی شدند.
بر پایه همین گزارش سخنگوی مخالفان دولت قرقیزستان اعلام کرد: تظاهرات امروز نیز در بیشکک ( پایتخت قرقیزستان) برگزار خواهد شد و معترضان در مرکز این شهر چادرهایی برای اقامت برپا خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که امروز 50 هزار تن از مخالفان دولت در "پیشکک" تجمع کنند.
به گزارش فرانس پرس، مخالفان رئیس جمهور قرقیزستان، وی را به اجرا نکردن اصلاحات اقتصادی و دموکراتیک متهم
می کنند؛ رئیس جمهور قرقیزستان که دوره ریاست جمهوری وی در سال 2010 پایان می رسد؛ پیش از انتخابات، متعهد به اجرای اصلاحات اقتصادی و دموکراتیک شده بود.
نظر شما