قوی تن در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با اکران عمومی "نسکافه داغ داغ" گفت: "این فیلم هم اکنون منتظر گرفتن پروانه نمایش است. البته قرار بود فیلم را برای جشنواره کودک همدان نیز ارسال کنیم، اما به دلیل اینکه تنها یک کپی 35 از آن موجود و در اختیار ارشاد است، نتوانستیم برای حضور در جشنواره همدان اقدام کنیم. به همین دلیل اگر تا زمان شروع جشنواره این نسخه به دست ما رسید، قطعا در جشنواره شرکت خواهیم کرد."
"نسکافه داغ داغ" در ادامه دو کار قبلی قوی تن فضایی شاد و موزیکال دارد و در آن خسرو شکیبایی، یکتا ناصر، افسانه چهره آزاد، داود اکرمیان، السا فیروزآذر، بابک نوری، آیه ابراهیمی، بیتا سحرخیز، جلال الدین معیریان و بازیگران خردسال صبا حاج اسحاق و کورش یونسی به ایفای نقش می پردازند.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: زنی جوان به نام نیکا به گویندگی برنامه های عروسکی علاقه دارد، اما همسرش که یک کارخانه عروسک سازی را اداره می کند با او مخالف است. نیکا با کمک استاد خود دست به ترفندهایی می زند و ماجراهای شیرینی می آفریند.
از عوامل تولید "نسکافه داغ داغ" می توان به تهیه کننده، نویسنده و کارگردان: علی قوی تن، مجری طرح و مدیر تولید: داریوش بابائیان، مدیر فیلمبرداری: علی اللهیاری، طراح گریم: جلال الدین معیریان، صدابردار و صداگذار: فرهاد ارجمندی، موسیقی: حمیدرضا صدری و روابط عمومی: مسعود نجفی اشاره کرد.
قوی تن درباره فعالیت های جدید خود گفت: "به تازگی فیلمنامه "آهنگی برای مادربزرگ" را به پایان رساندم که البته آن را برای گرفتن پروانه ساخت ارسال کرده ام. قصه فیلم درباره ناامیدی جوانی است که می خواهد به هدفش برسد و برای آن تلاش می کند. اما در این میان اتفاقاتی طنز و کمدی رخ می دهد. خواسته های این جوان هم در حیطه شغلی و عاطفی است."
نظر شما