پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۰

رئیس کلانتری ۲۰۹ پایانه غرب خبر داد

دستگیری یک موتورسوار آنلاین به اتهام حمل نیم کیلو هروئین

دستگیری یک موتورسوار آنلاین به اتهام حمل نیم کیلو هروئین

رئیس کلانتری ۲۰۹ پایانه غرب از کشف بیش از نیم کیلوگرم هروئین از باکس یک موتورسیکلت حمل و نقل کالای آنلاین خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری مهرف سرهنگ مجید سلیمانی مقدم رئیس کلانتری ۲۰۹ پایانه غرب در تشریح این خبر بیان داشت: شب گذشته عوامل گشت انتظامی کلانتری در حال گشت زنی در محدوده اطراف پایانه غرب بودند که با یک موتورسیکلت باکس دار مشکوک روبرو می شوند و بعد از بررسی ماجرا متوجه می شوند راکب موتورسیکلت به شدت استرس دارد. 

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، راکب تحت سوال قرار گرفت و پس از آن باکس مربوط به حمل و نقل کالای آن نیز تحت بررسی قرار گرفت که مشخص شد داخل آن بیش از نیم کیلوگرم هروئین موجود می باشد. 

وی افزود: با توجه به این موضوع، راکب دوباره بازجویی شد و عنوان داشت پیک موتوری آنلاین می باشد که شهروندان با استفاده از اپلیکیشن به او درخواست هایشان را ارسال می کنند و این بسته هروئین را نیز از شهروندی تحویل گرفته است تا با دریافت پول بیشتری، آن را به انبار حمل کالا در پایانه غرب تحویل بدهد. 

بنابراین گزارش، تحقیقات راجع به شناسایی فرد ارسال کننده و تحویل گیرنده بسته در جریان است و راکب نیز برای انجام سیر مراحل قانونی پرونده به مرجع قضائی معرفی شده است.

کد خبر 4683601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha