پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۴۸

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان  آران و بیدگل خبر داد:

آغاز آبیاری تحت فشار در ۶۰۸ هکتار از زمینهای کشاورزی آران و بیدگل

آغاز آبیاری تحت فشار در ۶۰۸ هکتار از زمینهای کشاورزی آران و بیدگل

آران و بیدگل- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل از آغاز عملیات اجرایی آبیاری نوین و تحت فشار در ۶۰۸ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان خبر داد.

حسین فتاحی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح های  مناسب با مصرف بهینه آب و بالا بردن راندمان آب در مناطق خشک کشور اجرای عملیات آبیاری نوین در آران و بیدگل اجرا می شود.

وی افزود: برای اجرای عملیات آبیاری نوین درآران و بیدگل امسال ۹۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی و آورده شخصی اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل با اشاره به اینکه  سال گذشته نیز ۳۳۹ هکتار از اراضی کشاورزی آران و بیدگل با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال تحت اجرای عملیات آبیاری نوین قرار گرفت، تصریح کرد: آبیاری های جدید در کنار تغییر الگوی کشت می تواند یاری رسان بخش کشاورزی در تولید بیشتر با مصرف پایین تر آب باشد.

تغییر الگوی کشت در آران و بیدگل

فتاحی در ادامه به برنامه تغییر الگوی کشت در آران و بیدگل پرداخت و گفت: تاکنون حدود ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آب بر شهرستان به کشت گیاهان مقاوم در برابر خشکی مانند پسته و گیاهان دارویی تبدیل شده است.

گفتنی است آران و بیدگل ۱۴ هزار هکتار باغ و مزرعه دارد.

کد خبر 4684230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha