صادق داداشی دبیر فدراسیون دوومیدانی در گفتگو با مهر، گفت: کمیته فنی فدراسیون در هفته جاری برنامه اردوهای تیم های ملی را به همراه برگزاری لیگ سراسری سال 86 مورد بررسی قرار داد.
وی ادامه داد: یکی از برنامه های تیم های ملی ایران، در بخش نوجوانان و جوانان است که قصد داریم بعد از برگزاری اردوی تدارکاتی در شهر سنندج، این تیم را به مسابقات قهرمانی جهان و در نهایت مسابقات جهانی دانش آموزان در فرانسه اعزام کنیم. در کنار این، برنامه های اعزام تیم ملی دانشجویان به رقابت های یونیورسیاد را هم پیش رو داریم.
داداشی افزود: برگزاری اردوهای نیمه متمرکز و متمرکز تیم های ملی بزرگسالان برای حضور در سمباقات قهرمانی آسیا در لبنان از دیگر تصمیمات این جلسه فنی بوده است.
وی تصریح کرد: طبق نظر فدراسیون برای متحول شدن لیگ های دو و میدانی در کشور بنا داریم لیگ امسال را در 5 مرحله برگزار کنیم که مرحله اول آن اواسط اردیبهشت ماه در شیراز انجام می شود. طبق برنامه ریزی فدراسیون در هر مرحله از لیگ تنها 11 ماده از مسابقات انجام می شود به طوری که تمامی مواد مسابقاتی طی دو مرحله صورت می گیرد ولی پنجمین مرحله برگزاری مسابقات لیگ با برگزاری تمامی 22 ماده پیگیری می شود.
داداشی در پایان خاطر نشان کرد: اولین دوره مسابقات سراسری نونهالان دو و میدانی کار نیز اردیبهشت ماه سال جاری در 6 منطقه کشور صورت می گیرد که ضمن بررسی تمامی این ورزشکاران از تمامی آنها تست نیز گرفته خواهد شد. در نهایت بهترین های آنها و مستعد ترین ها به اردوهای تیم ملی دعوت می شوند. در کنار این برنامه قصد داریم از هر استان دو مدرسه را به صورت تصادفی انتخاب کنیم و از تمامی دانش آموزان آن تست بگیریم و بهترین ها را در طرح آموزش و استعدادیابی فدراسیون شرکت دهیم که این برنامه تا اواخر سال ادامه خواهد داشت.
نظر شما