به گزارش خبرنگار مهر، محسن صالحینیا یکشنبه شب در مراسم گرامیداشت دهه تولید خراسانجنوبی اظهار کرد: در بسته تولیدمحور مطرح شده توسط مقام عالی وزارت صمت بر مواردی چون تأمین مالی صنایع با تأکید بر سرمایه در گردش، تأمین منابع مالی برای نوسازی و بهسازی ساختار تولید و تکمیل طرحهای در حال ساخت و ساز اشاره شده است.
معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به قوانین بالا دستی مرتبط با حمایت از واحدهای تولیدی بیان کرد: بر اساس قوانین بالادستی ۴۰ درصد از منابع بانکی باید به سمت صنعت و تولید هدایت شود.
صالحی نیا با توصیه به واحدهای تولیدی و صنعتی خراسانجنوبی در زمینه جذب منابع بانکی ادامه داد: در خراسانجنوبی واحدهای تولیدی و صنعتی همه منابع بانکی که سهم استان است را جذب نمیکنند و بخش زیادی از آن مورد استفاده صنعتگران و تولیدکنندگان قرار نمیگیرد.
وی با اشاره به اینکه صنایع نیاز به نوسازی و اصلاح ساختار دارند، افزود: اگر امروزه صنایع در عرصه نوسازی و اصلاح ساختار قدم برندارند در آینده با مشکلات عدیدهای رو به رو خواهند شد.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت:باور ما بر این است که کالاهای تولیدی در کشور هیچگاه با محدودیت در عرصه بازار رو به رو نخواهند بود.
صالحی نیا با اشاره به اینکه باید تولیدات صادرات محور را جدی بگیریم، اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای مهمی که در استان در راستای کاهش مشکلات واحدهای تولیدی طراحی شده است کارگروه رفع موانع تولید است.
وی بیان کرد: ایجاد ظرفیت برای ارائه تسهیلات بانکی به صنایع و واحدهای تولیدی، تلاش برای رفع مشکلات زیر ساختی واحدهای تولیدی و تعیین تکلیف بدهیهای واحدها از جمله اقداماتی است که این کارگروه در راستای حل مسائل واحدهای تولیدی و صنعتی میتواند انجام دهد.
معاون وزیر صمت ادامه داد: در استانهایی که از ظرفیت کارگروه رفع موانع تولید استفاده شده است شاخصهای آنان از رشد بسیار خوبی برخوردار بوده است و از این جهت توصیه به استفاده از ظرفیت کارگروه به سایر استانها نیز می شود.
صالحی نیا با بیان برخی از پتانسیلهای خراسانجنوبی در حوزههای مختلف یادآور شد: از این ظرفیتها و پتانسیلها میتوان در راستای رشد اقتصادی منطقه به خوبی استفاده کرد.
نظر شما