پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۱۹

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

۱۸۹۳ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان غربی تشکیل شد

۱۸۹۳ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان غربی تشکیل شد

ارومیه – مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از تشکیل یک هزار و ۸۹۳ فقره پرونده قاچاق کالا و ارز در استان طی سالجاری خبر داد.

محمد اقوامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل یک هزار و ۸۹۳ فقره پرونده تخلف در زمینه قاچاق کالا و ارز خبر داد و افزود: از این تعداد یک هزار و ۸۵۱ فقره توسط شعب ویژه رسیدگی تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه متخلفان این تعداد پرونده به پرداخت ۴۷۶ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند ادامه داد: در بخش تخلفات کالا و خدمات نیز امسال سه هزار و ۳۳۸ فقره پرونده تشکیل شده که از این تعداد سه هزار و ۳۷ فقره مورد رسیدگی قرار گرفته است.

اقوامی خاطرنشان کرد: صاحبان این پرونده که با بازرسی مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل شده اند به پرداحت بیش از ۶۷ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از رسیدگی به پرونده قاچاق۱۳۰۰ ثوب انواع البسه زنانه خارجی درشهرستان ماکو نیز خبر داد و گفت: در پی کسب اخبار واطلاعات واصله مبنی بر ورود کالاهای فاقد مجوز ورود از طریق بیراهه به شهرهای عمقی کشور در ایست و بازرسی از یک دستگاه اتوبوس تعداد۱۳۰۰ ثوب انواع البسه زنانه خارجی قاچاق کشف شد.

اقوامی با بیان اینکه پرونده پس از سیر مراحل قانونی با شکایت و اعلام جرم گمرک به تعزیرات حکومتی ماکو ارجاع شد اضافه کرد: صاحبان این پرونده به پرداخت بیش ز ۴۸۶ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده اند.

کد خبر 4685154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha