به گزارش خبرنگار مهر، کامران خرم ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی و هم اندیشی مدیران عامل صنعت آب و برق استان کردستان با مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: یکی از بزرگترین و مهمترین مطالبات مردم در سال های اخیر بحث تخصیص آب بوده که با همکاری مسئولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفت.
وی افزود: طرح تخصیص آب به ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کردستان به وزارت نیرو ارائه شد که پس از کش و قوس های فراوان موفق شدیم موافقت ۹۶ هزار هکتار از این اراضی را دریافت کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کردستان ادامه داد: در این طرح در سه حوزه آبریز سفید رود، دریاچه ارومیه و رودخانه های مرزی غرب کشور پروژه های مختلفی تعریف شده که با تخصیص آب مورد نیاز می توان اعتبارات مختلفی را نیز در این پروژه ها برای استان جذب کرد.
خرم یادآور شد: برای اجرایی شدن این پروژه ها هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با توجه به وضعیت بودجه و اقتصادی کشور برنامه ای ۱۰ ساله برای اجرای این پروژه ها تدوین شده است.
وی بیان کرد: همچنین سعی داریم با جذب اعتبارات از محل منابع ملی و استانی کار اتمام یک سد را در استان تا پایان شهریور ماه و سد دیگری را تا پایان آذر ماه به انجام برسانیم.
نظر شما