به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، اکیاری هانونتو از فعالان خیر مسلمان که به همراه یک گروه از امدادگران و خیرین مسلمان وارد این جزایر شده است در این مورد اظهار داشت: بی تردید چهره اسلام در برخی از بخشهای جهان تاریک جلوه داده شده است، در این منطقه حضور یافتیم تا نشان دهیم اسلام از ما می خواهد به همنوعان خود بدون توجه به دین آنها کمک کنیم.
هانونتو و همکار وی محمد فارین ویاسپوترا این هفته برای آماده کردن آب آشامیدنی 7 هزار نفر که به واسطه زلزله و سونامی هفته گذشته بیخانمان شدند وارد جزایر سلیمان شده و مورد استقبال ساکنان این جزایر قرار گرفتند.
دوشنبه هفته گذشته، دست کم 40 نفر در این زلزله 8 ریشتری که با امواج مهلک همراه بود جان خود را از دست دادند.
این فعال مسلمان تصریح کرد که ساکنان این جزایر درباره مسلمان بودن ما پرسیده و از کمکهای مسلمانان تشکر می کردند.
در شرایطی که تمام منابع آب این جزیره از بین رفته است، سازمان امداد اسلامی بطریهای آب قابل حمل و سیستم های تصفیه در اختیار زلزله زدگان قرار داده است.
سازمان امداد اسلامی در سال 1985 از سوی 23 سازمان اسلامی بریتانیایی در پاسخ به مناقشات و فجایع سراسر دنیا ایجاد شد و در حال حاضر از طریق پایگاه اینترنتی خود برای ساکنان جزایر سونامی زده سلیمان کمک جمع می کنند.
این گروه قصد دارد رنج قربانیان فقر، جنگ و فجایع طبیعی سراسر دنیا را تسکین دهد.
نظر شما