پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ فروردین ۱۳۸۶، ۱۲:۲۷

معاون دبیر کل حزب الله لبنان :

آمریکا جنگ پنهانی را علیه حزب الله آغاز کرده است / دخالت های آمریکا حل بحران لبنان را به تاخیر انداخته است

آمریکا جنگ پنهانی را علیه حزب الله آغاز کرده است / دخالت های آمریکا حل بحران لبنان را به تاخیر انداخته است

شیح نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به توطئه آمریکا برای ایجاد جنگ داخلی در کشورش اعلام کرد : آمریکا جنگ پنهانی را علیه حزب الله آغاز کرده و دخالت های این کشور سبب به تاخیر افتادن حل بحران سیاسی لبنان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه گاردین در شماره امروز خود مصاحبه ای با "شیخ نعیم قاسم" چاپ کرده که در این مصاحبه معاون دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد : آمریکا در حال حمایت از شبه نظامیان لبنان( وابسته به گروه چهارده مارس)  علیه حزب الله بوده و در تلاش است تا ارتش لبنان را بر ضد حزب الله تحریک کند.

شیخ نعیم قاسم گفت : دیک چنی، معاون رئیس جمهور آمریکا، از مدتها قبل دستور جنگ پنهان علیه حزب الله را صادر کرده و هم اکنون نقشه ای آمریکایی در جریان است تا از لبنان به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف واشنگتن استفاده شود.

سخنان معاون دبیر کل حزب الله با انتشار خبرهایی درباره اقدام مخفیانه  سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا ) علیه حزب الله همراه شده است.

بر اساس این خبرها، سیا در حال جستجو برای یافتن گروههایی در داخل لبنان است تا از تحرکات( آمریکا و همپیمانانش) علیه  حزب الله حمایت کرده و از دولت فواد سنیوره پشتیبانی کنند.

شیخ قاسم در ادامه گفت : دولت لبنان هم اکنون از شبه نظامیان این کشور علیه حزب الله حمایت کرده و تسلیحات نظامی در اختیار آنها قرار می دهد.

بر اساس گفته های شیخ قاسم، این عمل دولت لبنان با اطلاع کامل شخص نخست وزیر(فواد سنیوره) انجام شده و بر طبق دستورات وی نیروهای امنیتی لبنان انتقال سلاح به شبه نظامیان را تسهیل می کنند.

سخنان شیخ نعیم قاسم علیه تحرکات پنهانی آمریکا در حالی انجام می شود که چندی پیش دولت بوش کمکی به ارزش 60 میلیون دلار به دولت لبنان اهدا کرده بود.

معاون دبیر کل حزب الله در ادامه تصریح کرد : با توجه با مواردی که ذکر شد نیروهای امنیتی لبنان به هیچ وجه نمی توانند نقش اصلی خود را ایفا کنند و زمانی که این نیروها بخواهند ناآرامی ها و خشونت ها را کنترل کنند؛ به دلیل فشارهایی که بر آنها وارد می شود نمی توانند عدالت را رعایت کنند.

شیخ قاسم در ادامه با انتقاد از سخنان چندی پیش بوش مبنی بر اینکه "حزب الله در صدد است تا دولت لبنان را که از طریق انتخابات قانونی انتخاب شده، از میان بردارد"، گفت : باید به بوش بگویم اگر دخالت های آمریکا در لبنان نبود؛ ما مدتها قبل به اختلافات موجود در لبنان پایان داده و اعتصاب های اخیر نیز هرگز به راه نمی افتاد.

معاون نصرالله تاکید کرده است : به نفع آمریکا است که اعتصابات لبنان به طول بکشد، زیرا تصور می کند با این کار می تواند حزب الله را وادار به مذاکره و قبول شرط های اسرائیل کرده و در دستیابی به طرح بلند مدت خود مبنی بر خاورمیانه بزرگ موفق شود.

معاون دبیر کل حزب الله در پایان گفت : حزب الله هرگز قصد ندارد تا در تابستان جاری جنگ جدیدی را با اسرائیل آغاز کند، اما ما آماده ایم تا در برابر خطرات و حملات احتمالی اسرائیل از خود دفاع کنیم.  

کد خبر 468737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha