پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۳۷

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک:

اقدام خاصی در حوزه حمایت از تولید در سال جاری مشاهده نشده است

اقدام خاصی در حوزه حمایت از تولید در سال جاری مشاهده نشده است

اراک- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک گفت: با گذشت پنج ماه از سال جاری، تاکنون اقدام اثر بخشی در حوزه حمایت از تولید اتفاق نیافتاده است.

به گزارش خبرنگار مهر از اراک، منوچهر توسطی روز چهارشنبه در پویش ملی صادرات در اراک، اظهار داشت: برگزاری این مراسم یک الگوی تمام عیار و نمایش همدلی و هماهنگی بخش خصوصی و دولتی است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک ادامه داد: بخش خصوصی و دولتی باید در کنار هم و در راستای تامین مصالح ملی و ارتقای وضعیت تولید حرکت کنند.

وی  با بیان اینکه اهمیت صادرات بر کسی پوشیده نیست، گفت: در گذر از شرایط کنونی به منظور رسیدن به پویایی اقتصادی و رونق تولید، ضرورت حمایت از تولید ملی وجود دارد.

توسطی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید و اهمیت این موضوع عنوان کرد: پس از گذشت پنج ماه از ابتدای سال جاری تاکنون اقدام اثر بخشی در حوزه تولید اتفاق نیفتاده است و باید توجه ویژه ای نسبت به این مساله صورت پذیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک اظهار کرد: با همکاری بخش خصوصی و بخش دولتی می توان به توسعه اقتصادی کشور کمک کرد و تولید داخلی را به شرایط مطلوب رساند.

کد خبر 4687567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha