به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب بعدازظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به میزبانی دفتر خود که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیتهای ویژهای در گرمسار وجود دارد که بهرهگیری از این ظرفیتها شاخصهای توسعهای را در شهرستان کمنظیر کرده است.
وی از واگذاری ۴۵ قطعه زمین از منطقه ویژه اقتصادی گرمسار به سرمایهگذاران بخش خصوصی خبر داد و گفت: این منطقه بستر لازم برای تحقق سیاستهای توسعهای را فراهم کرده است.
انتشار اخبار در راستای حفظ منافع نظام و انقلاب
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس با بیان اینکه در چند سال اخیر شاهد رشد ۷.۸ درصدی جمعیت در گرمسار بودیم، اضافه کرد: شهرستان طی این مدت در شاخصهای مختلف اقتصادی، سرمایهگذاری، ایجاد اشتغال، حوزه سلامت و آموزشی نیز رشد چشمگیری داشته است.
کاتب با اشاره به رسالتهای ویژه یک خبرنگار در جامعه امروزی بیان کرد: خبرنگاران با انتشار اخبار درست نسبت به حفظ منافع نظام و انقلاب اقدام کنند و در راستای رفع مشکلات مردم بازوان مسئولان باشند.
وی یادآور شد: انتقاد سازنده و بیان مشکلات مردم، باعث پیشرفت جامعه و کشور خواهد شد و این امر خطیر از دیگر مسائلی است که باید موردتوجه خبرنگاران قرار گیرد.
در پایان این مراسم از سمیه اصغری خبرنگار خبرگزاری مهر تجلیل شد.
نظر شما