به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی پیش از ظهر پنج شنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از موضوع آب و مشکلات آن در چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خوزستان و یزد از منظر امنیتی و سایر موارد آگاهی دارم که باید این موضوع از مسیر کارشناسی حل شود.
وی بیان کرد: از سیاسی شدن و استفاده مقطعی کردن در هر مرحله ای در بخش آب باید پرهیز شد تا موضوع به قطعیت برسد و تبدیل به دغدغه فکری دائم برای مردم نشود.
وزیر کشور بیان کرد: کشور دارای عقب افتادگی تاریخی و یک عدم توازم و تعادل است زیرا زمانی که دنیا با قدرت به سمت تجارت حرکت می کرد در کشور حرم سراها افزایش می یافت.
وی اظهار داشت: متاسفانه این عقب افتادگی ادامه یافت تا به دلیل عدم استفاده صحیح و عدم حضور مردم در صحنه اقتصاد نتوانستیم پیشرفت کافی را داشته باشیم.
وزیر کشور بیان کرد: در بخش منابع، فرصت ها و ثروت ها در کشور توزیع عادلانه نبوده و نیست اما در بخش زیر ساخت ها اکنون توزیع عادلانه است و مرحله قابل قبولی در تمام شاخص ها رسیده ایم.
رحمانی فضلی بیان کرد: ساختار اقتصادی ایران در گذشته ساختار کشاورزی بوده است و زمین داران و مالکان زمین حاکمان محلی بودند که حتی توان عوض کردن شاه را داشتند.
وی بیان کرد: در ان زمان اصلاحات ارضی به گونه ای مطرح شد که مدعیان روشن فکری فریب خوردند و تنها امام خمینی(ره) روند درست کار را متوجه شد.
وزیر کشور ادامه داد: ساختار بودجه ریزی ایران مبتنی بر جمعیت و فعالیت است پس توازن ایجاد نمی کند.
وی عنوان کرد: بعد از انقلاب اسلامی تغییراتی ایجاد شد اما کار چندانی صورت نگرفت.
توجه به موضوع اقتصاد و توسعه از منظر انسانی، دینی و سیاسی بسیار ضروری است
وی ادامه داد: اکنون ارتباط نظام مالیاتی با توسعه ملی قطع است و به مالیات به عنوان کسب درآمد نگاه می شود.
وزیر کشور تصریح کرد: بنا، بنای ساختار متوازن نیست پس هزینه دچار مشکل می شود و حتما باید در این زمینه گام های بلندی برداشت.
وی با بیان اینکه ۴۰ درصد سرمایه در کلانشهر تهران است، بیان کرد: تهران رتبه اول حاشیه نشینی را دارد و حتی برخی مدارس در مقطعی سه شیفت بودند که این امر در هیچ کجا به نفع مملکت نیست.
رحمانی فضلی بیان کرد: پرداختن به ضرورت اقتصاد بسیار مهم بوده و این امر چند سالی است که مورد تایید مقام معظم رهبری است.
وزیر کشور بیان کرد: توجه به موضوع اقتصاد و توسعه از منظر انسانی ، دینی و سیاسی بسیار ضروری است.
وی با بیان اینکه در کشور مواد اولیه برای توسعه وجود دارد، تصریح کرد: تکنولوژی انحصاری نیست و می توان نداشته ها به دست آورد.
وی بیان کرد: اکنون موضوع انتقال سرمایه با هزینه پایین است که در دنیا به راحتی ممکن است و تنها باید در مدیریت کشور خود را تجهیز کنیم.
وزیر کشور بیان کرد: بهره گیری مناسب از مدیران شایسته به دور حزبی نگری و عدم امید به بودجه دولتی راه توسعه است.
نظر شما