به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کاظمی ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح پروژه های وزارت راه و شهرسازی در لرستان در سخنانی با بیان اینکه شهرستان پلدختر ۱۴۲ کیلومتر راه اصلی، ۷۵ کیلومتر آزاد راه، ۷۲۵ کیلومتر راه روستایی، ۹۴ کیلومتر راه فرعی و ۱۵ کیلومتر نیز بزرگراه دارد، اظهار داشت: اما سیل همه این زیرساخت ها و راهها را از بین برد.
وی با بیان اینکه شهرستان پلدختر نقطه وصل بین استان کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان با مرکز کشور است، افزود: این در حالیست که این شهرستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفته است.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یکی از خواسته های مردم پلدختر ایجاد راهدارخانه مسیر پلدختر - خرم آباد است که انتظار داریم در دستور کار قرار گیرد، افزود: ماشین آلات راهداری پلدختر در حد وضعیت شهرستان پلدختر نیست و انتظار است که تقویت شوند.
کاظمی با بیان اینکه پل های «پران پرویز»، «کیان آباد» و ... در وضعیت بدی قرار دارند، گفت: مردم در حال جمع آوری محصولات کشاورزی خود هستند و این در حالیست که هنوز مشکل این پل ها برای انتقال محصولات کشاورزی رفع نشده است.
وی با اشاره به اینکه جاده فعلی خرم آباد - پلدختر که به صورت اضطراری ایجاد شده به طور حتم با اولین بارندگی ریزش خواهد کرد و جاده بسته می شود، افزود: جاده «دهلیج» نیز یک جاده اضظراری پلدختر به آزاد راه پل زال است و انتظار داریم که این ۱۵ کیلومتر آسفالت شود.
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخریب جاده های روستایی و پل ها در جریان سیلاب، گفت: هنوز در این رابطه اقدامی نشده است.
کاظمی با تاکید بر تسریع در احداث راه اصلی خرم آباد- پلدختر، گفت: امروز قطعه اول این جاده با حضور وزیر راه و شهرسازی کلنگ زنی می شود و امیدواریم که دراجرای قطعات دیگر این پروژه تسریع صورت گیرد.
نظر شما