پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

وزارت کشور یمن خبر داد؛

برادر «عبدالملک الحوثی» به شهادت رسید

برادر «عبدالملک الحوثی» به شهادت رسید

وزارت کشور یمن از ترور و شهادت «ابراهیم بدرالدین الحوثی» برادر رهبر جنبش أنصارالله توسط مزدوران سعودی و آمریکایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزارت کشور یمن از ترور و شهادت «ابراهیم بدرالدین الحوثی» برادر رهبر جنبش أنصارالله توسط مزدوران سعودی و آمریکایی خبر داد.

بر اساس این گزارش، این وزارتخانه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای یمنی از هیچ تلاشی برای شناسایی عاملان این جنایت و مجازات دردناک آنها دریغ نخواهد کرد. 

کد خبر 4688511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۰:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۸
      3 1
      مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا. در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.