پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۲

فرماندار قرچک:

ساخت زیرگذر «داودآباد» و روگذر «محمدآباد» قرچک اجرایی می شود

ساخت زیرگذر «داودآباد» و روگذر «محمدآباد» قرچک اجرایی می شود

قرچک- فرماندار قرچک گفت: نقشه زیرگذر داودآباد و روگذر محمدآباد با تلفیقی از طرح‌های کارشناسی شده راه آهن و شهرداری اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن خطیبی بعد از ظهر شنبه در نشست خبری هفته دولت که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، طی سخنانی گفت: با دستورات مساعد معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، اتفاقات خوبی در حوزه بهبود وضعیت حمل و نقل شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران خواهد افتاد.

وی افزود: نقشه زیرگذر داودآباد و روگذر محمدآباد با تلفیقی از طرح‌های کارشناسی شده راه آهن و شهرداری اجرایی خواهد شد و نیز با اختصاص اولین اعتبار ساخت مجتمع ادارات شهرستان کلید خواهد خورد.

فرماندار قرچک افزود: اجرای پروژه فاضلاب از مهمترین مطالبات مردم و در اولویت برنامه‌های دولت در شهرستان بوده که پیشرفت خوبی داشته است.

خطیبی گفت: نشاط و شادابی حق مردم است و در همین راستا از اجرای برنامه‌های فرهنگی در چارچوب رعایت ارزش ها و حریم‌ها حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: گاهی برخی افراد غیرمنصفانه مشکلات کوچک را در فضای مجازی بزرگ نمایی می‌کنند، که هدف این کار تشویش اذهان عمومی بوده و به دور از اخلاق است.

کد خبر 4689601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha