به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه نگاره های رضوی ظهر سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در گرگان گشایش یافت.
دانیال مظفری، دبیر اجرایی این نمایشگاه در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: نمایشگاه نگاره های رضوی به همت خانه طراحان انقلاب اسلامی نگارستان برپا شده است.
وی افزود: آثار به نمایش درآمده حاصل خروجی کارگاه نگاره های رضوی بوده که این کارگاه در ایام دهه کرامت (۲۰ و ۲۱ تیرماه) برگزار شد.
مظفری گفت: خروجی این آثار در قالب کتیبه روی پارچه به چاپ رسیده و در حوزه هنری گرگان به نمایش گذاشته شده است.
وی در خصوص نحوه تولید آثار توضیح داد: نحوه برگزاری کارگاه به صورتی بوده که جمعی از هنرمندان و اساتید و افراد نوآموز دور هم جمع شدند و با استفاده از هنر خوشنویسی، نگارگری و طراحی گرافیک آثاری را به صورت تعاملی خلق کرده اند.
مظفری تصریح کرد: موضوع آثار با محوریت حضرت امام رضا(ع) بوده و ۲۰ اثر در معرض دید عموم گذاشته شده است.
وی ادامه داد: ساعت بازدید از ساعت هشت تا ۳ بعدازظهر بوده و علاقمندان می توانند از امروز (سه شنبه) تا پایان هفته آینده از آثار بازدید کنند.
نظر شما