پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۵۷

استاندار خراسان شمالی:

خراسان شمالی دریچه فرهنگی جشنواره تولیدات مراکز صدا وسیما است

خراسان شمالی دریچه فرهنگی جشنواره تولیدات مراکز صدا وسیما است

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: این استان دریچه فرهنگی جشنواره تولیدات مراکز استان های صدا وسیما است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی شجاعی بعدازظهر جمعه در مراسم افتتاح بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان ها که به میزبانی خراسان شمالی در حال برگزاری است، اظهارکرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی خراسان شمالی، این استان توانسته گام های توسعه ای خود را در عرصه های مختلف باشتاب بر دارد.

شجاعی افزود: خراسان شمالی به دلایل بسیاری می تواند شاخص های حرکت سریع توسعه پایدار را داشته باشد.

وی با اشاره به حضور هشت ماهه در خراسان شمالی ادامه داد: در این مدت مردم استان با انسجام بیشتری در کنار نظام بوده اند به طوری که این انسجام سبب دانایی و پیشرفت در برنامه ها شده است.

استاندار خراسان شمالی گفت: بهار امسال نرخ بیکاری این استان به ۷.۹ درصد رسیده درحالی که این رقم در سال گذشته ۱۰/۴ بوده است.

شجاعی با بیان اینکه خراسان شمالی در بحث رشد و توسعه رتبه چهارم را دارا است، عنوان کرد: این استان چهارمین استان از لحاظ نرخ مشارکت اقتصادی و دومین استان در جذب اعتبارات اشتغالزایی است که نشان از پای کار بودن مدیران دارد.

وی افزود: مردم خراسان شمالی در تمام زمینه ها در کنار دولت و نظام بوده اند به طوری که فرمایشات رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده اند.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: صداو سیما توانسته نقش اصلی را در کنار بخش های مختلف در امر توسعه ایفا کند.

شجاعی ادامه داد: رسانه های خراسان شمالی به دور از هر جناحی به مشکلات استان پرداخته و پیگیر مشکلات هستند به طوری که در بسیاری از بخش ها مشکلات مرتفع شده است.

کد خبر 4693997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha