پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۳

نمایشگاه «دربند رنگ» در موزه شهدا افتتاح شد

نمایشگاه «دربند رنگ» در موزه شهدا افتتاح شد

نمایشگاه «دربند رنگ» با محوریت اسارت، آزادگی و نمایش دستاوردهای هنری آزادگان در موزه مرکزی شهدا افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد روز یک‌شنبه ۲۷ مردادماه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه «دربند رنگ» در موزه مرکزی شهدا با اشاره به نمایش آثار برخی آزادگان هنرمند در این نمایشگاه، گفت: آثار خطاطی، نقاشی، هنرهای حجمی و تجسمی این عزیزان به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی از تاریخ ۲۷ مردادماه لغایت اول شهریورماه در موزه شهدا به نمایش درخواهد آمد.

وی ضمن تأکید بر ضرورت استفاده از زبان هنر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خاطرنشان کرد: موزه شهدا در خدمت هنرمندان شاهد و ایثارگر برای نمایش آثار آنها است و بنا داریم که تا پایان سال این گالری را به نمایشگاه‌های تشکل‌های ایثارگری و هنرمندان شاهد و ایثارگر کشور اختصاص دهیم.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، توسط رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد، بهاره کشفی مدیرکل امور مجلس و لوایح بنیاد و دیگر مسئولان نمایشگاه و تعدادی از هنرمندان آزاده نیز حضور داشتند.  

نمایشگاه «دربند رنگ» از تاریخ ۲۷ مرداد لغایت اول شهریور ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۱۸ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

کد خبر 4695823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha