پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۵۹

مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی امسال به بهره برداری می رسد

مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی امسال به بهره برداری می رسد

ارومیه - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوی گفت: مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی امسال به بهره برداری می رسد.

سلطانعلی ولی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با افتتاح مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب تا سال ۱۴۱۵ هیچ گونه مشکلی در زمینه واگذاری انشعاب و تصفیه  فاضلاب نخواهیم داشت اظهارداشت: این طرح هم اکنون ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی درد و تاپایان سال به بهره برداری می رسد.

وی با بیان اینکه مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی جزو پروژه های اقتصاد مقاومتی وزارت نیرو است عنوان کرد: هم اکنون تمام مشترکان تحت پوشش این شرکت از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند هستند.

ولی زاده ادامه داد: تمام شهروندانی که درخواست انشعاب دارند واگذار خواهد شد مگر اینکه خارج از دستورالعمل و قوانین باشد که شرکت قادر به تامین فشار آب در آن محدوده نباشد از نظر قانونی نمی توانیم خدمات ارائه دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوی گفت: تلاش ما این است که در کمترین زمان ممکن به مشترکین ارائه خدمات کنیم که در این مورد اقداماتی از جمله مکانیزه کردن مشترکین، ثبت خدمت از طریق پرتال یا اپلیکیشن همرا آبفا و ... انجام داده است.

ولیزاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر کلیه مخازن آب را طبق دستورالعمل ها بطور مستمر هرساله شستشو داده میشود که این کار با نظارت و حضور نماینده شبکه بهداشت و آزمایشگاه آب انجام می گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوی افزود: بعد از شستشوی مخازن آب موجود در مخازن توسط آزمایشگاه کنترل و پس از تایید نماینده مرکز بهداشت وارد شبکه برای مصرف شهروندان می شود.

کد خبر 4696426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha