پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۱۶

همزمان با هفته دولت؛

پرونده پروژه های قابل افتتاح و بهره برداری در قروه گشوده شد

پرونده پروژه های قابل افتتاح و بهره برداری در قروه گشوده شد

قروه- پرونده بیش از ۵۰ پروژه قابل افتتاح و بهره برداری در حوزه های خدماتی، کشاورزی و عمرانی، فرهنگی و ورزشی مربوط به هفته دولت در شهرستان قروه با ارزشی بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان گشوده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سال جاری به مناسبت گرامیداشت هفته دولت بیش از ۵۰ طرح و پروژه در بخش های خدماتی، کشاورزی و عمرانی، شهری، فرهنگی و ورزشی و ... کلنگ زنی، افتتاح و به بهره برداری می رسد.

به گفته فرماندار شهرستان قروه برای اجرای این پروژه ها اعتباری به میزان ۲۸ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و بهره برداری از آن ها در روند توسعه شهرستان و خدمت رسانی بهتر به مردم تأثیرگذار خواهد بود.  

«موحد امان اللهی» در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این پروژه ها شامل راه اندازی سایت تولید جو بذری، افتتاح سالن ورزشی، احداث بند خاکی و خاکبرداری، اجرای طرح هادی و بهسازی معابر روستایی، افتتاح گازرسانی به تعدادی از روستاها، احداث سالن زورخانه ای و پهلوانی، بهره برداری از پروژه های شرکت توزیع برق، پروژه های مرتبط به حوزه شهری و ... است.

وی بر روند تسریع اجرای پروژه ها تأکید کرد و توجه به تحقق شعار سال و تجهیز زیرساخت های توسعه محور در شهرستان را مهم دانست.  

لازم به ذکر است که برنامه های هفته دولت از دوم تا هشتم شهریور ماه  همه ساله در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان «رجایی و باهنر» در کشور اجرا خواهد شد.

کد خبر 4699649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha