پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۷

رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران:

محور هراز از یکشنبه تا سه شنبه مسدود می شود

محور هراز از یکشنبه تا سه شنبه مسدود می شود

ساری - رئیس مرکز مدیریت راههای مازندران گفت: محور هراز روز یکشنبه تا سه شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ عصر به دلیل عملیات ایمن سازی مسدود می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن هاشمی اظهار داشت: به منظور اجرای عملیات اصلاح قوس و ایمن سازی محدوده پیچ ابتهاج  در محور هراز ، این محور از روز یکشنبه ۳ تا روز  سه شنبه ۵ شهریور از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ عصرمسدودخواهد بود.

رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران ضمن اعلام این خبر افزود: در زمان انسداد این محور ، کاربران عزیز جاده ای می توانند از محورهای کندوان و سوادکوه به عنوان محور جایگزین تردد کنند.

وی ادامه داد: به دلیل اجرای عملیات درز انبساط پل های " مش ورزان " و " تلخ رود " در محدوده گزنک در محور هراز ، از تاریخ ۲ شهریور الی ۱۳ شهریور ماه جاری در روزهای شنبه از ساعت ۱۲ الی ۱۸ عصر ، روزهای یکشنبه الی سه شنبه از ساعت ۸ صبح الی ۱۸ عصر و چهارشنبه ها از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر به صورت همزمان با اعمال محدودیت و لزوم رعایت احتیاط از طرف رانندگان انجام می پذیرد.

گفتنی است کاربران جاده ای و مسافرین برای کسب اطلاع از آخرین شرایط ترافیکی و جوی محورها و همچنین اطلاع از انسدادها و یا محدویت های احتمالی موجود در سطح جاده های استان می توانند در هر ساعت شبانه روز با شماره تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل فرمایند. همچنین سایت WWW.۱۴۱.IR و اپلیکیشن تلفن همراه ۱۴۱ نیز تمامی اطلاعات لازم را در اختیار کاربران محترم قرار می دهد.

کد خبر 4700199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha