پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۵۱

استاندار ایلام خبر داد:

اختصاص ۶۷۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به ایلام

اختصاص ۶۷۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به ایلام

ایلام - استاندار ایلام از اختصاص ۶۷۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به ایلام طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه شنبه در گفتگوی ویژه خبری اظهار داشت: در هفته دولت ۲۲۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان رونمایی می شود.

وی تصریح کرد: سیل یکی دیگر از وقایع مهم استان در اوایل سال ۹۸ بود، بعد از سیل صدای مردم مناطق سیل زده را به گوش مسئولان کشور رساندیم تا علاوه بر اینکه بیش از ۳۰ هیئت از دولت به استان سفر کنند ایلام را در ردیف ۴ استان اصلی سیل زده کشور قرار دهیم.

وی افزود: از میزان ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعلام خسارت قریب ۶۷۰ میلیارد تومان به مناطق سیل زده استان اختصاص پیدا کرده است.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: در این یک سال پروژه های  زیادی از جمله پروژه های لرزه نگاری و اکتشاف نفت در ایوان و قسمتی از چرداول و آبدانان و قسمتی از دهلران شروع بکار کرده است. پروزه خطوط انتقال گاز شروع شده است، پروژه دانان در دهلران که از سالها قبل شروع شده بود با تغییر پیمانکار روند جدیدی پیدا کرده است.

استاندار ایلام گفت: ۶۰۰ میلیون یورو برای پتروشیمی دهلران و ۵۰۰ میلیون‌ یورو برای ان جی ال دهلران اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی در سفر معاون اول رئیس جمهور ۳۸ هزار هکتار و امسال ۲۷ هزار هکتار برای سفر رئیس جمهور افتتاح می شود.

کد خبر 4701022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha