پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷

رئیس اتحادیه صنایع آلمان:

آلمان در آستانه رکود اقتصادی است

آلمان در آستانه رکود اقتصادی است

رئیس اتحادیه صنایع آلمان در گفتگویی با اشاره به تحولات اخیر اروپا و بخصوص موضوع برگزیت نسبت به رکود اقتصادی در این کشور ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان، «دیتر کمف» رئیس اتحادیه صنایع آلمان در گفتگو با خبرگزاری آلمان ضمن ابراز نگرانی نسبت به شرایط آتی اقتصادی در این کشور اظهار داشت: اوضاع اقتصادی با ثباتی نداریم. 

وی در ادامه افزود : رشد اقتصادی در سال جاری میلادی تنها 0/5 درصد بوده که این رقم بسیار کم و ناچیزی است. ضمن اینکه پیش بینی می شود پس از تحقق برگزیت این رقم نزدیک به صفر شود. 

گفتنی است مقامات آلمانی در خصوص کاهش رشد اقتصادی معتقدند که کاهش صادرات بخش صنعت این کشور عامل اصلی بروز رکود بوده است. آنها همچنین بر این عقیده اند که سیاست‌ تجاری سختگیرانه دولت دونالد ترامپ در مورد چین را عامل تضعیف فضای تجارت جهانی و تاثیر منفی آن بر بخش صادرات این کشور است.

کد خبر 4701146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha