پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۳

معاون استاندار فارس:

بیش از ۶۴۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان فارس خریداری شد

بیش از ۶۴۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان فارس خریداری شد

شیراز _ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس از خرید ۶۴۵ هزار ۸۶۰ گندم از کشاورزان استان فارس از آغاز فصل تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس یداله رحمانی در جلسه  ستاد هماهنگی خرید گندم استان بیان داشت: با توجه به فصل برداشت گندم در سطح  استان فارس، کلیه مراکز خرید گندم مربوط به شرکت های تعاون روستایی و سازمان غله استان  آماده دریافت و خرید گندم از کشاورزان می باشند.

وی افزود: نظارت دقیق بر خرید گندم  توسط بازرسین و عوامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۳ و بازرسین  سازمان جهاد کشاورزی فارس و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان صورت می گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اضافه کرد: با توجه به وجود واسطه ها و دلالان که اقدام به خرید و فروش غیر قانونی گندم می نمایند، حمل و نقل گندم تنها با مجوز سازمان غله و خدمات بازرگانی  صورت می گیرد و کارخانجات نیز بایستی هماهنگی لازم را با شرکت غله به عمل آورند.

رحمانی همچنین به کشاورزان توصیه کرد که گندم خود را فقط به مراکز مجاز خرید گندم تحویل دهند و جهت جلوگیر ی از عواقب احتمالی، از فروش گندم خود به دلالان و واسطه ها خود داری نمایند.
یداله رحمانی اظهار کرد: تاکنون مبلغ ۱۰۴۰۰ میلیارد ریال بابت خرید گندم به کشاورزان پرداخت شده است که ۹۴ درصد بهای گندم خریداری شده است؛ همچنین تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن کلزا و سه هزار و ۶۶ تن گلرنگ نیز  در سال زراعی جاری از کشاورزان خریداری و بهای آن کامل پرداخت شده است.

کد خبر 4701556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha