نادر سعادتی فرد در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تعداد ۸ نفر از هنرمندان دزفولی با آثار هنری خود در جشنواره صلح و آزادی که در کشور کره جنوبی برگزار می شود حضور خواهند داشت.
وی افزود: حضور هنرمندان دزفولی در رشته های نقاشی و عکاسی در کنار ۱۲۱ هنرمند دیگراز ۳۷ کشور مختلف در این رویداد بین المللی قطعی شده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد دزفول یادآور شد: این جشنواره از ۱ سپتامبر آغاز و تا ۱۵ اکتبر در موزه «هی جیوم گانگ » ادامه خواهد داشت و سپس از بین این آثار ۵۰ اثر برای نمایش در مرکز هنری سئول توسط داوران انتخاب می شوند.
سعادتی فرد عنوان کرد: حمید تجلی فرد، مهدی دانشور، عبدالرضا رابطی، حمید نورآبادی، دریا نورآبادی، منصوره فضیلت پور، فروزان منصور زاده و فاطمه اورکی ۸ هنرمندی هستند که از شهرستان دزفول در این رویداد هنری بین المللی حضور خواهند داشت.
نظر شما