به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته دولت باحضور فرماندار دهلران و همراهی مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان دهلران و نماینده ادارات ، نهادها و جمعی از پرسنل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دهلران، مراکز خدمات جامع سلامت شماره یک ودو در شهر دهلران افتتاح شد.
فرماندار دهلران طرح تحول نظام سلامت را از سیاست های خوب و تاثیر گذار دولت در حوزه سلامت ذکر کرد و افزود: این طرح تا حدود زیادی هزینه های درمان را برای خانوارها کاهش داده است.
مجید عسگری بیان بیان کرد: مرکزخدمات جامع سلامت شماره یک و شماره دو شهر دهلران هر کدام با مساحت پانصد متر و در دو طبقه و اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: خدمات دهی در حوزه سلامت درجایگاه مناسبی قرار گرفته و با افتتاح این طرحها ،خدمات دهی به مردم ،بیماران و مراجعان تسهیل خواهدیافت.
نظر شما