پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۱۹

جانشین انتظامی ایلام خبر داد:

افزایش ۳۸ درصدی کشفیات سرقت در ایلام

افزایش ۳۸ درصدی کشفیات سرقت در ایلام

ایلام - جانشین انتظامی ایلام از افزایش ۳۸ درصدی کشفیات سرقت در مرداد ماه ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ قدرت حیدری زاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح های مختلف انتظامی توسط یگان های اجرایی شهرستان و همچنین دستورات سردار فرماندهی انتظامی استان در راستای پیشگیری از سرقت، گفت: در مرداد ماه ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۹۱درصدی دستگیری سارقان و افزایش ۳۸ درصدی کشفیات سرقت داشته است.

وی افزود:در این راستا ۴۴سارق دستگیر و ۹۱ فقره سرقت نیز کشف شده است.

سرهنگ حیدری زاد با بیان اینکه سارقان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شده اند، گفت: شهروندان از خریداری اموال مسروقه خودداری کنند که این امر می تواند در کاهش سرقت ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

 جانشین انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به اینکه شهروندان از خالی گذاشتن منزل خودداری کنند و نکات ایمنی را از جمله علائم هشدار دهنده، قفل فرمان و قفل پدل را رعایت کنند گفت: توجه به توصیه ها و هشدارهای پلیسی می تواند در پیشگیری از سرقت مثمر ثمر باشد.

کد خبر 4703237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha