پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

عادل عبدالمهدی: عراق برای پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز آماده است

عادل عبدالمهدی: عراق برای پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز آماده است

نخست وزیر عراق بر آمادگی کشورش برای پاسخ قاطعانه به هرگونه تجاوزی که از داخل یا خارج علیه این کشور صورت گیرد، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، دفتر «عادل عبدالمهدی» طی بیانیه ای اعلام کرد که نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در جلسه هیات دولت گزارشی را در خصوص آخرین تحولات سیاسی و امنیتی ارائه کرد.

در این بیانیه آمده است: عبدالمهدی همچنین بر آمادگی بالای نیروهای مسلح برای دفاع از عراق، شهروندان این کشور و موسسات و نهادها و هیات های دیپلماتیک فعال در عراق و نیز آمادگی برای واکنش قاطع به هرگونه تجاوز از داخل یا خارج با استفاده از تمام امکانات موجود تاکید کرد.

کد خبر 4704296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha