پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۱۶

استاندار بوشهر:

لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها در گمرکات استان بوشهر/ کار مردم انجام شود

لغو تعطیلی پنجشنبه‌ها در گمرکات استان بوشهر/ کار مردم انجام شود

بوشهر - استاندار بوشهر گفت: به منظور تسهیل کار مردم و کاهش معطلی مردم، گمرکات استان از این به بعد پنجشنبه‌ها نیز تعطیل نیستند و اداره کل گمرک به خدمات رسانی به مردم ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند بعد از ظهر شنبه در نشست کمیسیون نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر با تسلیت به مناسبت ماه محرم اظهار داشت: باید از تربیت حسینی بهره ببریم و سیره و روش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را الگوی خود قرار دهیم.

وی با تأکید بر لزوم گشایش در امور مردم افزود: با باز کردن برخی گره‌های اداری می‌توانیم مشکلات مردم را مرتفع کنیم و تمام مدیران موظف هستند در این مسیر گام بردارند.

استاندار بوشهر بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی استان تاکید کرد و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان اهتمام ورزند تا تولید و اشتغال با مشکل مواجه نشود.

گراوند یادآور شد: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور محترم بر لزوم حمایت از تولید تاکید دارند و ما مسئولان نیز موظف هستیم در این مسیر نهایت تلاش خود را به کار گیریم.

وی بر لزوم افزایش تجهیزات مورد نیاز پاسگاه‌ها و گلوگاه‌های نیروی انتظامی تاکید کرد و اظهار داشت: به منظور تسهیل در امور باید تجهیزات مورد نیاز نصب شوند تا کمترین معطلی در این اماکن رخ دهد و خللی در کار تولید ایجاد نشود.

استاندار بوشهر از فعالیت اداره کل گمرکات استان در روزهای پنجشنبه خبر داد و افزود: به منظور تسهیل کار مردم و کاهش معطلی مردم گمرکات استان از این به بعد پنجشنبه‌ها نیز تعطیل نیستند و اداره کل گمرک به خدمات رسانی به مردم ادامه می‌دهد.

گراوند یادآور شد: هیچ مسئله‌ای مهم‌تر از راه انداختن کار مردم نیست و فلسفه وجود مدیران، خدمت‌رسانی به مردم است و همه مسئولان موظف هستند نهایت توان و ظرفیت خود را برای جلب رضایت خاطر مردم به کار گیرند.

حیدر ساجدی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری بوشهر و دبیر کمیسیون در ابتدای جلسه، گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این کمیسیون ارائه کرد و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

کد خبر 4707299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha