پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۸:۳۳

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان:

ساماندهی ۲۱۸ حسینیه و مسجد بین‌راهی برای اسکان زائران اربعین

ساماندهی ۲۱۸ حسینیه و مسجد بین‌راهی برای اسکان زائران اربعین

خرمشهر- جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان از ساماندهی و هماهنگی ۲۱۸ حسینیه و مسجد بین راهی برای اسکان زائران حسینی در خوزستان طی ایام اربعین خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیدوار آقایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد اربعین حسینی در مرز شلمچه اظهار کرد: با ۲۱۸ مسجد و حسینیه برای اسکان زوار حسینی هماهنگ شده است که آدرس و مشخصات آن‌ها بعد از ماه محرم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی همچنین به هماهنگی با موکب‌های خدمات رسان اشاره کرد و گفت: ۴۰۰ موکب در شلمچه حد فاصل میدان مقاومت تا مرز ساماندهی شده است و ۸۰۰ موکب خدمات رسان نیز در ورودی‌های استان و به‌صورت بین‌راهی مستقر خواهند شد.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در ادامه به بحث تغذیه مواکب نیز اشاره کرد و گفت: ۴ میلیون نان از ۷ تا ۳۰ صفر در شلمچه و از ۷ تا ۲۵ صفر در چذابه توزیع خواهد شد و در مورد یخ نیز با هماهنگی‌های که با بهداشت انجام‌شده است در همین مدت‌زمانی نسبت به تهیه یخ بهداشتی برای موکب اقدام خواهد شد، گاز مصرفی مواکب در شلمچه نیز در محل تأمین می‌شود.

آقایی در خصوص نیاز مواکب به آب شرب سالم، نیاز مرزهای خوزستان به آب را ۵ میلیون بطری اعلام کرد و افزود: سال گذشته ۱.۵ بطری آب توسط مؤسسه کوثر تأمین می‌شد که امسال آب مرز مهران به این مؤسسه واگذار شد و طی مذاکرات انجام‌شده وزارت دفاع تاکنون متعهد به تأمین یک‌میلیون بطری آب‌شده است که برای بقیه نیاز آب باید از دیگر ارگان‌ها کمک گرفت.

کد خبر 4707626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha