سرهنگ جمال موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز، برخورد با وسایل نقلیه متخلف، معتادان و همچنین سارقان است.
وی افزود: یگانهای انتظامی شهرستان در این طرح ۱۵ سارق را دستگیر و به ۱۸ فقره انواع سرقت نیز اعتراف کردند.
سرهنگ موسوی تصریح کرد: از دیگر نتایج این طرح ۳۶ دستگاه خودرو و ۲۲ دستگاه موتورسیکلت متخلف که با حرکات نمایشی باعث نارضایتی شهروندان شده بودند توقیف و روانه پارکینگ شدند.
وی با اشاره به اینکه در این طرح یک دستگاه موتور سیکلت سرقتی نیز کشف شده است، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از همکاری و تعامل خوب شهروندان تقدیر و تشکر کرد و از آنان خواست با شروع دهه اول ماه محرم توصیهها و هشدارهای پلیسی را جدی بگیرند.
نظر شما