پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۲۲:۴۷

بروجردی مطرح کرد:

ملت ایران مقاومت در برابر دشمن را در مکتب امام حسین(ع) یاد گرفتند

ملت ایران مقاومت در برابر دشمن را در مکتب امام حسین(ع) یاد گرفتند

بروجرد- نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: ملت خستگی ناپذیر ایران در طول دهه‌های گذشته مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان را در مکتب اسلام و امام حسین (ع) یاد گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، علاء الدین بروجردی شامگاه دوشنبه در شورای اداری شهرستان بروجرد با اشاره به فرمایش امام (ره) که فرمودند «این محرم و صفر اسلام را زنده نگه داشته است»، اظهار داشت: همانا بدون تردید رمز و راز پیروزی انقلاب اسلامی نیز بهره گیری از اهداف نهضت عاشورا است؛ ملت خستگی ناپذیر در طول دهه‌های گذشته توان و مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمنان را در مکتب اسلام و امام حسین (ع) یاد گرفتند.

وی تصریح کرد: برخلاف تلاش آمریکا و همدستانش در نگاه مادیاتی به دنیا، ملت ایران توانمندی ذاتی خود را به منصه ظهور گذاشت.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این سال‌های اخیر نیز بر اساس سیاست راهبردی رهبر فرزانه انقلاب و شعار ملت ایران یعنی شعار «ما می توانیم» به پیش می‌رویم.

بروجردی خاطرنشان کرد: جنگ نظامی آمریکا و اعوان و انصارش علیه ایران به پایان رسیده و جنگ فرهنگی و شبیخون فرهنگی را آغاز کرده است و امروز به دنبال تغییر نگرش در بین نسل نو انقلاب اسلامی ایران است و وانمود می‌کند نظام اسلامی توانمندی مدیریت ندارد.

وی گفت: در طول چند دهه گذشته این افتخار را به ثبت رسانده ایم که نگذاشتیم حتی یک وجب از خاک میهن توسط دشمنان تصرف شود و بابت آن هزاران شهید دادیم و همه باید بدانند عزت و شرافت داشتن بها می‌خواهد و بهای خون دادن در کربلا و عاشورا هم شهادت امام حسین (ره) و زنده نگه داشتن اسلام بوده است.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آمریکا برای تغییر نگرش در بین متخصصان ایرانی تحصیل کرده در آنجا هزینه‌های سنگینی می‌پردازد که باید حواسمان را جمع کنیم و باید بدانیم در مقابل ترفندهای دشمنان، جوانان با همین محرم و صفر واکسیناسیون می‌شوند.

بروجردی افزود: باید در مکتب حسین (ع) بزرگ شویم و قدردان این نعمت خدادادی باشیم که عاشورا نماد جایگاه والای ولایت است.

کد خبر 4709623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha