به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان مرند با حدود ۲۵۰ هزار نفر جمعیت یکی از سه شهرستان پرجمعیت استان آذربایجان شرقی به شمار میرود و از شهرستانهای پرافتخار ورزشی در عرصههای ملی و بین المللی است.
این شهرستان در حال حاضر یک ورزشگاه قدیمی در مرکز شهر مرند به نام ورزشگاه «تختی» دارد اما به دلیل ظرفیت کم برای تماشاگران و نبود سایر امکانات جانبی و البته مشکلات ترافیکی در وسط شهر، خود به یکی از مشکلات مرند تبدیل شده است.
آنچه مسلم است اینکه شهرستان مرند با داشتن بیش از ۴۰ هیئت ورزشی و پتانسیلهای بالای ورزش به یک ورزشگاه درشأن نام خود نیاز دارد اما این شهرستان ویژه تنها دارای یک زمین چمن مصنوعی است.
کلنگ استادیوم ۵ هزار نفری مرند در سال ۸۳ در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار به زمین زده شده اما با گذشت ۱۵ سال تنها پیشرفت ۲۰ درصدی داشته است.
سند ورزشگاه ۵ هزار نفری مرند حل شده است
معاون استاندار آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سند ورزشگاه ۵ هزار نفری حل شده است، افزود: بسیاری از مشکلات این ورزشگاه از جمله سند آن برطرف شده که نیاز به توجه بیشتر است.
داود گرشاسبی گفت: پروژه ورزشگاه ۵ هزار نفری مرند جز اولویت ما است و باید به حوزه ورزش و جوانان توجه ویژه ای شود.
فرماندار ویژه مرند تاکید کرد: ورزشگاه شهرستانهایی مثل مراغه که بعد از مرند اقدام به احداث کردند، به اتمام رسیده و افتتاح شده اما هنوز استادیوم مرند در مراحل اداری است.
آغاز احداث فاز اول ورزشگاه مرند
همچنین رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان مرند در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه فاز اول این استادیوم با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر اجرا خواهد شد، ابراز داشت: با حل مشکل معارض این استادیوم و تأمین اعتبار ساخت آن، این پروژه جهت عملیاتی شدن، از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار شد.
امیرحسین فقیهی گفت: عملیات احداث فاز اول این استادیوم که هزار نفری است ظرف مدت ۴ روز به آغاز میشود، قرارداد ۸ ماهه برای اتمام پروژه بسته شده اما به دلیل وضعیت آب و هوایی شهرستان و موقعیت این ورزشگاه، احتمالاً در فصل زمستان این پروژه پیشرفت نداشته باشد.
وی تصریح کرد: ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری مرند در سال ۸۵ کلنگ زنی شد که به دلیل وجود معارض نیمه کاره ماند و اکنون بعد از حدود ۱۵ سال، با پیگیریهای اداره کل ورزش و جوانان استان و همت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، مشکل معارض آن حل و طی مناقصهای، جهت اجرای عملیات به پیمانکار واگذار شد.
گفتنی است، در فاز اول این مجموعه ورزشی، پیست دو ومیدانی، میدان فوتبال و اتاقهای اداری احداث خواهد شد که هزینه آن از محل اعتبارات ملی تأمین خواهد شد.
با افتتاح این استادیوم شاهد افزایش سرانه ورزشی شهرستان و شکوفایی استعدادهای ورزشی در این شهرستان خواهیم بود.
نظر شما