پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۰۵

هشدار فرماندار هشترود به شهرداری:

زباله‌های صنعتی و خطرناک در هشترود به صورت سنتی دفن می‌شوند

زباله‌های صنعتی و خطرناک در هشترود به صورت سنتی دفن می‌شوند

هشترود- فرماندار هشترود با هشداری به شهرداری این شهر گفت: زباله‌های صنعتی و مدرن در هشترود به صورت سنتی دفن می‌شوند که این خطرناک بوده و به محیط زیست آسیب جدی و جبران ناپذیری وارد می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، امین امینیان صبح امروز چهارشنبه در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان هشترود گفت: اینکه انواع زباله‌های شیمیایی و صنعتی در هشترود به صورت یکجا و سنتی دفن می‌شوند خیلی خطرناک و غیر اصولی هست که عواقب خطرناک زیست محیطی دارد.

وی متذکر شد: ورودی‌های شهر پر از نخاله‌های ساختمانی هست که به شهرداری هشدار می‌دهم اگر با متخلفان برخورد نکند با خود شهرداری برخورد به مراتب شدید تر می‌کنیم.

وی متذکر شد: شبکه بهداشت مکلف است طبق قانون زباله‌های مطب‌ها، آزمایشگاه و بیمارستان‌ها را جمع آوری و دفع کند.

وی هشدار داد: اینکه مطب‌ها زباله‌های خود را داخل سطل زباله‌های شهر می‌اندازند غیر قانونی بوده و شبکه بهداشت در این راستا باید به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و با متخلفان برخورد کند.

وی افزود: دفع زباله توسط شهرداری بدون برنامه و غیر اصولی است و باید قبل از دفع زباله با کارشناسان محیط زیست مربوطه ارزیابی محیط زیستی انجام دهد تا عواقب محیط زیستی ایجاد نکند.

کد خبر 4710964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha