پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۵۹

استاندار سمنان:

تمرکز آموزش‌وپرورش استان سمنان بر تربیت نیروی مبتکر و ماهر باشد

تمرکز آموزش‌وپرورش استان سمنان بر تربیت نیروی مبتکر و ماهر باشد

سمنان - استاندار سمنان بابیان اینکه آموزش‌وپرورش باید برای رشد و توسعه، بیشتر از رویه‌های مرسوم فعلی فاصله گیرد، گفت: آموزش‌وپرورش استان به تربیت نیروی مبتکر، خلاق و ماهر متمرکز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر صبح چهارشنبه در سومین جلسه سال‌جاری شورای آموزش‌وپرورش استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه آموزش‌وپرورش باید برای رشد و توسعه بیشتر از رویه‌های مرسوم فعلی فاصله بگیرد، ابراز داشت: وجود هشت هزار و ۳۵۰ معلم و ۱۲ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز در آموزش و پرورش استان فرصتی ویژه برای گام برداشتن به‌سوی اعتلای بیشتر است.

وی ضمن بیان اینکه امیدواریم آموزش‌وپرورش استان باید به تربیت نیروی ماهر و متخصص بیشتر همت گمارد، افزود: آموزش‌وپرورش باید نگرش دانش آموزان را در مبنی بر الزام پشت‌میزنشینی و مدیریت تغییر دهد که خوشبختانه طی چند سال اخیر برای تبدیل ایده به محصول، امکانات خیلی خوبی در کشور ایجادشده است.

آموزش و پرورش مبنای توسعه

استاندار سمنان بابیان اینکه آموزش‌وپرورش استان باید به تربیت نیروی مبتکر، خلاق و ماهر متمرکز شود، ابراز داشت: این تفکر که ایجاد اشتغال فقط بر عهده دولت است باید تغییر یابد و ارتباط تنگاتنگی بین صنایع و دانشگاه‌ها برقرار شود.

آشناگر ضمن بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک سازمان گسترده با نقش مؤثر است که خدمات فراوانی را در سطح کشور ارائه می‌کند، تصریح کرد: معتقدیم آموزش‌وپرورش مرکز تحول، رشد و توسعه در کشور است و اگر بناست توسعه مبتنی بر نیروی انسانی در کشور شکل گیرد، بی‌شک محوریت این امر با آموزش‌وپرورش خواهد بود زیرا مسئول آموزش و تربیت نیروی انسانی در کشور آموزش‌وپرورش است.

وی بابیان اینکه حتی اگر تمام‌کارهای تربیتی در سطح کشور تعطیل و اقدامات خود را بر روی آموزش‌وپرورش معطوف کنیم باز هم روا است، تصریح کرد: آموزش‌وپرورش مبنای توسعه کشور است و اگر به دنبال مدیران جوان و نیروهای پرانرژی و خوش‌فکر هستیم باید به آموزش‌وپرورش بیشتر توجه شود.

لزوم ارائه برنامه‌های نو در آموزش و پرورش

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه آموزش‌وپرورش باید به دنبال برنامه‌های نو باشد، ابراز داشت: برنامه‌های نو، درون‌زا است و نباید تصور داشت که از بیرون به آموزش‌وپرورش تزریق شود که خوشبختانه وضعیت آموزش‌وپرورش استان خوب و مطلوب است.

آشناگر در ادامه تصریح کرد: یکی از مشکلات آموزش‌وپرورش این است که پس از پایان ساعات رسمی آموزش و خروج دانش آموزان از مدارس دیگر با او ارتباطی نداریم، لذا باید برنامه‌ریزی شود تا برای دانش‌آموز در خانه و محیط همسالان نیز دارای برنامه باشد.

وی بابیان اینکه ارزش گردش‌های علمی کمتر از کلاس درس نیست، افزود: بازدید دانش آموزان از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها موجب تغییر نگرش مثبت در آنان خواهد شد لذا این مهم می‌طلبد تا مدیران مدارس به زیباسازی و پرنشاط‌سازی بیشتر کلاس‌های درس اقدام کنند تا آموزش‌وپرورش مکانی برای موفقیت‌ها و تکرار آن باشد.

کد خبر 4711055

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha