پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۴۹

فرمانده ناجا در گفت‌وگو با مهر:

امنیت بسیار خوبی در مرزهای آبی کشور حکمفرما است

امنیت بسیار خوبی در مرزهای آبی کشور حکمفرما است

بوشهر - فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به ارتقای وضعیت امنیتی در مرزهای آبی کشور، گفت: امنیت بسیار خوبی در مرزهای آبی کشور حکمفرما است.

سردار حسین اشتری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای تقویت دریابانی برنامه‌های مهمی را در دستور کار داریم و در جزیره خارگ نیز تلاش داریم تا نیازهای حوزه انتظامی و دریابانی را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.

وی در ارتباط با اهداف سفر به استان بوشهر و بازدید از جزیره خارگ بیان کرد: هدف بازدید ما از جزیره خارگ دیدار با مردم، امام جمعه، مسئولان و کارکنان نیروی انتظامی جزیره خارگ بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: با آمادگی خوب نیروهای مسلح و نیروهای نظامی و انتظامی کشور امنیت بسیار خوبی را در سطح کشور و خصوصاً در سطح مرزها شاهد هستیم و در مرزهای آبی نیز وضعیت امنیت مطلوب است.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه امنیت دریایی خاطرنشان کرد: استان بوشهر یکی از استان‌های امن و باثبات است و شاهد پیشرفت‌های بسیار خوبی در زمینه کاهش میزان جرایم در این جزیره هستیم.

کد خبر 4711210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha