پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۵:۵۲

در نشست نویسندگان ایران و فارسی آموزان روسی مطرح شد؛

تاکید بر گسترش چاپ و نشر ایران و روسیه

تاکید بر گسترش چاپ و نشر ایران و روسیه

نشست نویسندگان ایرانی با استادان و فارسی‌آموزان دانشگاه دولتی زبانشناسی مسکو در حاشیه حضور موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در نمایشگاه کتاب مسکو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست نویسندگان ایرانی با استادان و فارسی‌آموزان دانشگاه دولتی زبانشناسی مسکو در حاشیه حضور موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در نمایشگاه کتاب مسکو برگزار شد. در این نشست دو طرف بر گسترش چاپ و نشرایران و مسکو تاکید کردند.

در این نشست جمال‌الدین اکرمی و مهدی رجبی نویسندگان کشورمان با استادان و فارسی‌آموزان دانشگاه دولتی زبانشناسی مسکو دیدار کردند. محتوای این نشست جایگاه ادبیات کودک و نوجوان بود و همچنین طرفین در زمینه تصویرگری کتاب‌های کودک در ایران و روسیه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مهدی رجبی در این نشست با اشاره به نقش مهم ادبیات در ترویج صلح و دوستی تصریح کرد: ادبیات مرزهای میان انسان‌ها را ازمیان بر می‌دارد و احساس همدلی را افزایش می‌دهد.

همچنین جمال‌الدین اکرمی، ضمن معرفی آثار خود و تشریح جریان تصویرگری در ایران، به پیشینه کتاب‌های کودک و نوجوان روسیه در ایران اشاره کرد و خواهان گسترش ارتباطات فرهنگی در زمینه چاپ و نشر کتاب میان دو کشور تاکید کرد.

کد خبر 4712615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha