۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۱

باید جوانگرایی را به فال نیک بگیریم؛

محسن کاوه: کشتی سخت‌ترین سال خود را پشت سر گذاشت

محسن کاوه: کشتی سخت‌ترین سال خود را پشت سر گذاشت

مدیر فنی تیم های ملی کشتی آزاد معتقد است باید جوانگرایی در ترکیب تیم ملی را به فال نیک گرفت و به جوانان آینده‌ساز اعتماد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن کاوه در حاشیه تمرینات تیم‌ ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابتهای جهانی در جمع خبرنگاران گفت: آخرین روزهای اردوی تیم ملی است. ملی‌پوشان ریکاوری قبل مسابقات را آغاز کرده‌اند و مرور تکنیک، تاکتیک و آنالیز حریفان نیز در دستور کار است.

وی در خصوص بازدید وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک از اردوی تیم‌های ملی بیان داشت: حضور مسئولان به طور حتم از نظر روحی تاثیرگذار است اما به شرطی که از ملی پوشان حمایت شود. با این وجود کشتی‌گیران تیم‌های ملی نشان داده‌اند همیشه با حداقل‌ها به حداکثر رسیده‌اند و امیدوارم رقابت‌های جهانی قزاقستان را که آغازی برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو است را با موفقیت پشت سر بگذاریم. اگر سهمیه‌های کشتی را به طور کامل بگیریم، فرصت خوبی داریم تا برای المپیک برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم و اگر این مهم انجام نشود باید برنامه‎ریزی را تغییر دهیم و امیدوارم که کشتی بیشترین سهمیه را بگیرد تا فرصت کافی برای آماده‌سازی تا المپیک را داشته باشیم.

مربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: کادر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی طی این مدت خوب کار کرده‌اند و یکی از قاعده‌ها و اصول ورزش جوان‌گرایی است که به طور حتم تاثیرگذار خواهند بود. باید جوان‌گرایی انجام شده در هر دو تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی را به فال نیک بگیریم و مهم این است که به جوانان اعتماد کنیم تا نقطه قوتی برای تیم ملی باشند.

وی به مشکلات مالی کشتی‌گیران نیز اشاره کرد و گفت: کسی که وارد کشتی می‌شود همیشه با آن درگیر خواهد بود به طوری که شاید نتواند به درس، کار و زندگی برسد و از سوی دیگر فدراسیون نیز منابع مالی ندارد که بتواند حمایت لازم را از آنها داشته باشد. یکی از منابع مورد حمایت از کشتی‌گیران لیگ است که امسال وضعیت بهتری پیدا کرده و امیدوارم که در سال‌های آینده نیز بهتر شود. اما اعتقاد دارم که باید فکر اساسی برای قهرمان ورزشی کرد. زمان آن رسیده که مجلس شورای اسلامی قانونی را مصوب کنند که اگر ورزشکاری در سطح جهانی یا المپیک مدال می‌گیرد مزایا و حقوقی را برایش در نظر بگیرند و یا اینکه مانند گذشته در یکی از ارگان‌ها و وزارتخانه‌ها استخدام شوند.

وی بیان داشت: کشتی گیران از قشر ضعیف جامعه هستند و حتی برخی از کشتی‌گیران جوان و یا نوجوانانی که به اردو دعوت می‌شوند حتی برای رفتن به شهر یا روستای خود نیز کرایه ندارند.

مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد در خصوص ارزیابی خود از نمایندگان ایران در پیکارهای قهرمانی جهان هم گفت: باید بپذیریم با سرمایه‌گذاری که کشورهای مختلف جهان در کشتی انجام داده‌اند کار بسیار سختی را پیش رو داریم. یونس امامی با سال قبل تفاوت دارد و باید امسال حقش را از مسابقات جهانی بگیرد. جوانی مانند امیرمحمد یزدانی نیز از آزادکاران جوانی است که باید در میدان بزرگ خودش را نشان دهد. همچنین به رضا اطری و بهنام احسان پور امید زیادی داریم و حسن یزدانی نیز به عنوان برند کشتی ایران از امیدهای کسب مدال در رقابت‌‎های قهرمانی جهان است.

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها آزادکاری مانند دیوید تیلور که آسیب دیده را برای المپیک حفظ می کنند به دلیل آنکه المپیک برایشان مهمتر است. همه مدعیانی هم که امسال در مسابقه‌های جهانی حضور دارند، هدف و نگاهشان فقط المپیک است.

کاوه در پایان یادآور شد: کشتی ایران در یک سال گذشته سخت ترین شرایط را پشت سر گذاشت. استعفای رسول خادم و بعد از آن دوران سرپرستی و همچنین حاشیه‌ها و اختلافات قبل از برگزاری انتخابات سبب شد که برنامه ریزی خوبی انجام نشود. در حالی که رقابت‌های قهرمانی جهان و کسب سهمیه المپیک در پیش است و کشتی باید با برنامه‌ریزی بهتری حضور یابد، اما رییس فدراسیون تنها ۲ ماه است که آمده و آن هم در شرایطی که با مشکلات زیادی مواجه هستیم.

کد خبر 4714128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha