پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۰۲

استاندار خراسان شمالی:

دستگاه هابرنامه عملیاتی به ستاد مواد مخدر خراسان شمالی ارائه دهند

دستگاه هابرنامه عملیاتی به ستاد مواد مخدر خراسان شمالی ارائه دهند

بجنورد-استاندار خراسان شمالی با تاکید بر لزوم دقت در آمار جامعه اعتیاد استان گفت: دستگاه ها طی دو هفته آینده برنامه عملیاتی با توجه به شرح وظایف خود به ستاد مواد مخدر استان ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شجاعی ظهر یکشنبه در نشست ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با انتقاد از آمار ارائه شده از جمعیت معتاد استان گفت: آماری که ارائه شده را نمی توان قبول کرد و باید در آن بازنگری اساسی صورت گیرد، لازم است در همه شهرستان ها مجددا بررسی شده و آمار دقیقی بدست آید.

وی  ادامه داد: بحث اعتیاد قصه خاص خودش را دارد و بافت جمعیتی در آن تاثیر گذار بوده و قطعا در شهرستان های مختلف این آمار متفاوت است، آمار غلط تنها راه اشتباه را ارائه میدهد و کار عملیاتی با آن ممکن نیست.

شجاعی با اشاره به این نکته که چون پیشگیری درستی انجام نمی شود هر روز به جامعه اعتیاد افزوده شده و هزینه های زیادی بابت آن صورت می گیرد، ادامه داد: در این ستاد مهمترین دستگاه ها آموزش و پرورش، صداوسیما، حوزه امور اجتماعی استانداری، کار و تعاون ، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری ها بوده و هیچکدام از دستگاه های نظامی و قضایی در ابتدای امر دخیل نیستند. بحث اعتیاد باید از ریشه حل شود.

استاندار خراسان شمالی گفت: اگر این مسئله ریشه ای حل شود جمعیت معتاد استان ، کشفیات نیروی انتظامی و پرونده های قضایی باید روز به روز کاهش یابد، در حال حاضر صبر میکنیم که عده ای معتاد شوند و بعد دنبال راهکار درمان آن هستیم.

شجاعی ادامه داد: جمعیت و منطقه و جامعه مشخص است که چه کسانی مستعد اعتیاد هستند اما این ها را رها کرده ایم، کاهش اعتیاد در استان میسر نمی شود مگر اینکه با پیشگیری این صف تولید معتاد را کاهش دهیم .

 شجاعی ادامه داد: هر شخص در کنار فعالیت های روزمره خود چند ساعتی را بسته به فرهنگ و ذهنیتش در چهار چوب مرسوم صرف می کند، حال عده ای به دنبال ورزش و هنر و ... هستند و عده ای به سراغ اعتیاد می روند، اگر نتوانستیم که این اوقات را با امور درست فرهنگی پر کنیم باید به جای آن افزایش اعتیاد در جامعه را در نظر داشته باشیم.

وی با تاکید بر هم افزایی همه دستگاه ها برای این کار افزود: سیستم قضایی و امنیتی می تواند آمایش جمعیت مستعد اعتیاد را در اختیار دستگاه های فرهنگی قرار داده و فرهنگ و ارشاد، ورزش و جوانان ، آموزش و پرورش و ... برنامه های خود را در این نقاط اجرا کنند.

آمایش جغرافیایی نیاز مبرم ستاد مبارزه با مواد مخدر است

شجاعی آمایش جغرافیایی اعتیاد در استان را نیاز مبرم دانسته و ادامه داد: باید این آمایش به صورت دقیق صورت گیرد و نقاط مخاطره آمیز مشخص شود، اگر این آمار و آمایش وجود نداشته باشد نمی تواند در حوزه عملیاتی اقدامی صورت گیرد.

شجاعی ادامه داد: اگر آمایش جمعیتی، جغرافیایی، سنی و جنسی داشته باشیم می توانیم برای هر بخش برنامه ای تهیه کرده و یقینا اثر گذاری این تلاش ها با یک برنامه عملیاتی مناسب تاثیر گذاری خود را نشان خواهد داد.

استاندار خراسان شمالی در پایان با تعیین مهلت دو هفته ای برای هر دستگاه گفت: طی این مدت با در نظر گرفتن هم افزایی تک تک دستگاه ها، برنامه مدونی در این مسیر تهیه کرده و با یک کار عملیاتی مشخص طی شش ماه آینده میتوان آثار و نشاط آن را در جامعه مشاهده کرد.

کد خبر 4714682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha