به گزارش خبرگزاری مهر، محمود عادلی دبیر این کمیته هدف ازتشکیل این کمیته را جلوگیری از ایجاد هر گونه سوانح خطرناک در محیط دانشگاه ، رعایت اصول دفع صحیح زباله ها و پسمانده های صنعتی و آزمایشگاهی و بررسی ایرادات، آموزش و تجهیز امکانات و وسایل ایمنی به صورت استاندارد شده در محیط کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه اعلام کرد و گفت : در این کمیته 8 کار گروه در عملیاتی شدن امور ایمنی و محیط زیست در دانشگاه تبریز مشغول بکار شدند.
مدیر کل حراست دانشگاه تبریز اضافه کرد : سازمان محیط زیست استان، سازمان آتش نشانی تبریز، اداره کل حراست دانشگاه تبریز، معاونت پشتیبانی امور اداری، معاونت امور فنی، معاونت خدمات دانشجویی، تحصیلات تکمیلی و واحد ایمنی دانشگاه تبریز از جمله کار گروه های این کمیته است.
عادلی گفت : ارایه طرح جامع ایمنی و محیط زیست از سوی سازمان آتش نشانی تبریز و سازمان محیط زیست استان، تعیین ایرادات ایمنی در واحدهای دانشگاه، کنترل ایمنی و بازدید فنی از ساختمانها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها، خرید و تجهیز وسایل استاندارد در محیط آزمایشگاه ها و تدوین دوره های آموزشی برای اساتید، کارکنان و دانشجویان بخش ها و محیط های پر خطر دانشگاه را از دیگر برنامه های این کمیته عنوان کرد .
به گفته وی، این کمیته ضمن بررسی مسایل ایمنی و محیط زیست به صورت کارشناسانه و عملیاتی کردن آن در واحدهای پر خطر دانشگاه، محیط امنی را برای اساتید، کارکنان و دانشجویان ایجاد خواهد کرد.
عادلی افزود : با تشکیل این کمیته ضمن تکمیل کار واحد ایمنی که قبلا فعالیت قابل توجهی داشته است از بروز بسیاری از حوادث خطرناک و دلخراش که باعث به خطر افتادن جان دانشجویان، کارکنان و اساتید می شود جلوگیری خواهد شد.
نظر شما